به گزارش خبرنگار دانشگاه های کشور خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمد آبادی در مراسم افتتاح ساختمان جدید دانشکده مهندسی مکانیک دانشکده های فنی دانشگاه تهران عصر امروز در این دانشگاه برگزار شد گفت: دانشکده مکانیک جزو معتبرترین دانشکده های ایران است که در رده بین المللی هم قرار دارد امروز اقبال به ورود در دانشکده مکانیک بسیار بالاست و سرمایه گذاری برای چنین استعدادی صورت گرفته که می تواند ارزشمند باشد.
وی به استانداردسازی ساختمان جدید دانشکده مهندسی مکانیک اشاره کرد و گفت: پس از بازدید از این دانشکده متوجه می شوید که از این ساختمان می توان به عنوان یک شاهکار مهندسی در امور آموزشی نام برد و به عنوان یک ساختار برتر می تواند الگوی توسعه در مراکز آموزش عالی باشد.
وی گفت: در گذشته ما شاهد احداث ساختمان های بی کیفیتی بودیم که هزینه زیادی را برای آموزش عالی به بار آورده است.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به حمایت های مالی مصلی نژاد گفت: خیری که عضو هیئت علمی برجسته دانشگاه تهران است و نام نیک آن فراتر از مرزهای ایران نیز رفته است متولی احداث ساختمان جدید دانشکده مهندسی مکانیک بوده است. دانشگاه تهران نیز تصمیم گرفته که تمامی ساختمان هایی که در این دانشگاه احداث می شود همه از لحاظ معماری فاخر باشند که فاخر با لوکس کاملا تفاوت دارد و ساختمان فاخر یعنی مهمترین و بهترین استانداردها را داشته باشد.
وی به شورای معماری اشاره کرد و گفت: قرار شده شورای معماری از متخصصین برجسته معماری در دانشگاه تهران تشکیل شود و همه ساختمان های دانشگاه تهران از یک محتوای فرهنگی برخوردار باشند.
نیلی احمدآبادی با اشاره به دانشجویان نخبه دانشگاه تهران گفت: دانشجوی دانشگاه تهران باید از لحاظ ابزار، امکانات، ساختمان و اساتید به بهترین دسترسی داشته باشد. به نظر می آید یک وفاق ملی صورت گرفته که مسیر توسعه پایدار از دانشگاه ها می گذرد و همه معتقدند باید فعالیت ها دانش بنیان باشند شرط اینکه دانشگاه بتواند وظیفه خود را ادا کند تجهیز شدن آن است.
وی به منابع مالی اشاره کرد و گفت: تجهیز شدن، امکانات و منابع مالی را هم شامل می شود منابع مالی دولت محدود است و چانه زنی های ما با دولت تغییر کمی را باعث شده و تکیه زدن بر شهریه دانشجویی نیز امکان پذیر نیست چون ظرفیت محدودی دارد تامین منابع مالی از محل خدمات و پژوهش کاربردی بخشی دیگر از این منابع را تشکیل می دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بین 20 تا 25 درصد بودجه دانشگاه از وقف و کمک خیرین تامین می شود و دانشگاه تهران یکی از موفق ترین نهادها در تامین منابع مالی توسط خیرین بوده است و خوشبختانه سرمایه های خیرین به سمت آموزش عالی هدایت شده است.