کد خبر:۴۴۵۹۳۱
رئیس بخش الهیات دانشگاه پیام‌نور:

همایش نسبت«دین و اخلاق» با برگزیده شدن ۱۰ مقاله در مشهد پایان یافت

رئیس بخش الهیات دانشگاه پیام‌نور گفت: با برگزیده شدن ۱۰ مقاله از مجموع ۲۱۳ مقاله دریافتی در همایش «نسبت دین و اخلاق»، این همایش به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علم الهدی، دبیر علمی همایش «نسبت دین و اخلاق» امروز در مراسم افتتاحیه این همایش در هتل آسیای مشهد گفت: در این همایش بیش از ۲۹۰ مقاله به دست ما رسیده است که در نهایت با حذف ۴۴ مقاله و کنار گذاشتن تعدادی چکیده مقاله، توانستیم از مجموع ۲۱۳ مقاله دریافتی ۱۰ مقاله را به عنوان برگزیده نهایی انتخاب کنیم.

 

وی افزود: نسبت دین و اخلاق دارای یک ویژگی خاص می‌باشد و از این باب در دانشکده الهیات تصمیم به برگزاری اولین همایش «نسبت دین و اخلاق» در دانشگاه های پیام نور گرفتیم.

 

دبیر علمی همایش «نسبت دین و اخلاق»، سکولاریسم اخلاقی و جداسازی دین و اخلاق را از دیگر عوامل برگزاری این همایش دانست و تصریح کرد: با توجه به آغاز سکولاریسم اخلاقی از دهه ۶۰ و تحت تاثیر قرار گرفتن جوامع اسلامی از این تفکر بر آن شدیم در ابعاد مختلف، همایش «نسبت دین و اخلاق» را برگزار کرده و به این موضوع بپردازیم.

 

علم الهدی این همایش را دارای پنج محور اساسی دانست و متذکر شد: جداسازی معناشناختی، وجودشناختی، معرفت شناختی، تاریخی و روان شناختی، پنج بعد معرفتی همایش نسبت دین و اخلاق است که توانست در ابعاد تاریخ شناختی و روان شناختی بیشترین مقالات دریافتی را داشته باشد.

 

وی متذکر شد: رشته های قرآن و حدیث و فقه در این همایش، بحث جدایی دین و اخلاق را از حوزه قرآن و حدیث دنبال کردند و توانستند تاثیر دین بر اخلاق در چندین عنوان و موضوع را در این همایش ارائه دهند.

 

رئیس بخش الهیات دانشگاه پیام نور در پایان بحث اضطراب های درونی و روانی و پاک سازی انسان از گناه را از جمله موضوعات ارائه شده در مقالات برگزیده در این همایش دانست و یادآور شد: امیدواریم برگزاری چنین همایش‌هایی ادامه پیدا کرده و بتوانیم در مدت سه روز برگزاری این همایش با حضور استادیاران و پژوهشگران مطرح فلسفه و اخلاق از دانشگاه های پیام نور کشور این مهم را تا اندازه ای به سرانجام برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار