به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، جعفری امروز در همایش «نسبت دین و اخلاق» که به همت دانشگاه پیام نور مشهد در هتل آسیای مشهد برگزار شد، گفت: حضرت موسی (ع) در مناجاتهای خود در حالی که با خداوند حرف میزند از خدا میخواهد تا خود را به وی نشان دهد. خداوند خود را در کوه برای موسی متجلی و موسی متلاشی شدن کوه را مشاهده میکند.
وی افزود: علم اخلاق که بزرگان آن را به ما آموخته و ما به صورت طوطی وار این علم را فرا گرفته ایم به این نکته اشاره دارد که حب الهی مانند آن کوه انسان را از درون متلاشی و برای خدا از خود بی خود میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مشهد مترتب شدن به آداب الهی را به معنای دریافت حب الهی دانست و ضمن اشاره به حب اهل بیت(ع) متذکر شد: اگر انسان علاوه بر حب الهی بتواند حب اهل بیت (ع) را در دل خود جای دهد، خواهد توانست معنای متلاشی شدن درون، در راه خداوند را احساس کند.
جعفری دین را محبت انسان به خداوند و اهل بیت(ع) دانست و تصریح کرد: محبت به خداوند و اهل بیت(ع)؛ عناد، کینه و برائت از مشرکان را به همراه دارد و در صورتی که انسان محبت خالص الهی را دریافت کند به مرحله دوم که همان قدرشناسی است راه پیدا خواهد کرد.
وی افزود: مرحوم ابوترابی در دوران اسارت در زندانهای عراق توانست با حب به مردم برای خدا شرایطی را ایجاد کند که امرای بعثی در برابر احترام او و صبر و تلاشش در مسیر احیای اخلاق در اسارت به دین اسلام و شیعه گرایش پیدا کنند.
حکام سعودی به خاطر فاجعه منا از امت اسلامی عذرخواهی کنند
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مشهد به فاجعه منا اشاره کرد و بیان داشت: اگر حکام سعودی ذره ای بهره ای از دین و اخلاق اسلامی داشتند در فاجعه منا نه تنها در اولین لحظات شکل گیری این اتفاق از همه امت اسلامی به ویژه کشورهای اسلامی دلجویی میکردند، بلکه در یک اطلاعیه مراتب عذرخواهی خود را به تمامی حجاج و مسلمانان جهان و به خصوص کشورهای قربانی اعلام میداشتند.
جعفری اعزام هیات های عذرخواهی عربستان به کشورهای قربانی داده در فاجعه منا را از دیگر رفتارهای ضروری آل سعود در خصوص این حادثه دانست و متذکر شد: باید آل سعود هیات های خود را جهت عذرخواهی به کشورهای قربانی بفرستد و نه اینکه نه تنها خود را مقصر نداند؛ بلکه حاجیان را مقصر نشان دهد!
وی گفت: اگر امرای درباری از روز اول در عربستان بر سر منافع در شکل گیری آل سعود با یکدیگر معامله نمیکردند امروز فاجعه منا جهان اسلام را متاثر نمیکرد.
برخی با بیان «اکنون نوبت ما است» می خواهند به دانشگاه پیام نور ضربه بزنند
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مشهد در بخش پایانی سخنان خود به سال جدید تحصیلی در دانشگاه های پیام نور اشاره کرد و ضمن بیان اینکه در دیدار با وزیر علوم در چند روز گذشته دغدغه های فرهنگی، آموزشی و پرورشی خود را با وی در میان گذاشتیم، گفت: در خصوص پیام نور در باب مدیریت حرف ما این است که بالاخره پس از ۳۰ ماه یک دانشگاه با عدم ثبات مدیریت، مطمئنا تاثیرات سوء خواهد داشت و ما امیدواریم با تدبیر و اصول مدیریتی درست، مشکلات دانشگاه پیام نور حل شود.
جعفری با انتقاد از کسانی که در طی دو سال گذشته با بیان اینکه اکنون نوبت ما است، فضای رقابتی میان دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد ایجاد کرده اند، تصریح کرد: متاسفانه در یک رقابت جعلی که هیچ گاه در پیام نور شکل نگرفته از سال ۸۷ اعلام کرده اند که دانشگاه پیام نور با گرفتن ۵۰۰ هزار دانشجو در سال قصد رقابت با دانشگاه دیگری دارد که ما در همان زمان با پذیرش ۲۷۰ هزار دانشجو تلاش کردیم تا دانشگاه دیگر ضربه نخورد.
وی ادامه داد: هیچ گاه پیام نور جهت ضربه زدن به جای دیگر دانشجو نپذیرفته و امروز برخی با بیان اینکه«اکنون نوبت ما است» می خواهند به این دانشگاه ضربه بزنند و نتیجه این رفتار این است که طی دو سال گذشته دانشگاه پیام نور مورد بی مهری قرار گرفته است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ادامه داد: با وجود شعارهای موجود در دانشگاه پیام نور طی دو سال گذشته باید گفت براساس اعلام دوستان دانشگاه های دولتی در سال جاری با ۳۰۰ هزار و دانشگاه آزاد با ۵۰۰ هزار کاهش دانشجو در پذیرش مواجه شدند ولی دانشگاه پیام نور در پذیرش دانشجوی خود نسبت به سال گذشته به لطف خدا هیچ تفاوتی را احساس نکرده است.
جعفری گفت: به گزارش دوستان در جلسه با وزیر علوم تنها دانشگاهی که ناهنجاری های فرهنگی اش نسبت به دیگر دانشگاه ها علی رغم داشتن ۵۰۰ واحد دانشگاهی از همه کمتر بود دانشگاه پیام نور است که این موضوع نشان میدهد نیاز به توجه بیشتر در خصوص این دانشگاه وجود دارد.
وی به ۴۰۰۰ عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: توجه جدی به دانشگاه پیام نور از سوی مسئولان امری ضروری است و زلال جاری در عرصه آموزش کشور مطمئنا به لطف خدا جریان خود را ادامه خواهد داد.