کد خبر:۴۴۶۱۵۳
اكبر صحرايي:

خودم را در دفاع مقدس پيدا كردم / براي فوتبال رفتم سر از جنگ در آوردم

نويسنده داستان هاي دفاع مقدس، شيوه ورودش به حوزه ادبيات داستاني را يك مرتبه دانست و گفت: اكبر صحرايي خودش را در دفاع مقدس پيدا كرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، اكبر صحرايي نويسنده ادبيات داستاني دفاع مقدس و نويسنده كتاب حافظ هفت، ديشب در جمع دانشجويان دانشگاه فرهنگيان ياسوج، دفاع مقدس را دفاع از وقوع مجدد جنگ دانست و گفت: جنگ ما جنگ به معناي مصطلح آن نبود و هيچ كدام از رزمندگان ما براي خوي جنگ طلبي به اين ميدان وارد نشدند.


وي افزود: جنگ ما با جنگ ساير ملل تفاوت هايي داشت كه از آن جمله مي توان به حضور داوطلبانه رزمندگان اشاره كرد و اينكه بيش از نود درصد رزمندگان ما داوطلبانه به دفاع مقدس روي آوردند و اين معادله اي است كه در كمتر كشوري قابل تصور باشد.


وي به تفاوت هاي ديگر دفاع مقدس با جنگ ديگر كشور ها اشاره كرد و گفت:جنگ ما يك جنگ دفاعي بود و قصد تهاجم و تخاصم با هيچ كشوري را نداشتيم اما با تمام توان از مرزهايمان دفاع كرديم؛ رزمندگان ما به جنگ رفتند و هشت سال جانانه دفاع كردند تا جنگ در جاي ديگري رخ ندهد.


نويسنده كتاب تپه جاويدي و راز اشلو، دفاع مقدس را سرشار از نشاط و معنويت دانست و گفت: در هيچ جاي دنيا سراغ نداريم كه رزمندگان براي بازگشت به جبهه لحظه شماري كنند و يا علاقه اي به استفاده از مرخصي بعد از اتمام مأموريت نداشته باشند؛ كه اين از معنويت و نشاط معنوي حاكم بر جبهه منبعث مي شد.


اين نويسنده به تأثير دفاع مقدس بر شخصيت خود اشاره كرد و گفت: اكبر صحرايي خودش را در جنگ پيدا كرد و چه بسا اگر جنگ نبود سرنوشت ديگري در پيش داشتم.


صحرايي با اشاره به شيوه ورودش به حوزه ادبيات داستاني گفت: من قصد نويسنده شدن را نداشتم، در دوران نوجواني فوتبال بازي مي كردم و در فوتبال به پيشرفت هاي خوبي رسيدم به طوري كه به عنوان بازيكن تيم فوتبال نوجوانان فارس انتخاب شده و بازي مي كردم.


وي افزود: يك سري كه در اردوي فوتبال نوجوانان فارس شركت داشتم، بنا به دلايلي سر از جبه ها در آوردم، عاشق جبه هاي شده ام و با مشاهده وقايع، به نوشتن آنها علاقه مند مي شدم و سعي مي كردم در دفترچه هاي خاطراتي كه به هر رزمنده مي دادند خاطراتم را ثبت كنم.


نويسنده مجموعه دار و دسته دارعلي ادامه داد: در يكي از عمليات ها در منطقه مجنون از دوازده نفري كه همراه هم بوديم، فقط من زنده ماندم و توانستم برگردم.


صحرايي در ادامه اظهار داشت: بعدها وقتي بچه هاي تعاون وارد مجنون شدند، يك سنگر را پيدا كردند كه در آن جسد هفده نفر را يافتند كه يازده نفر همان همراهان من بودند؛ و اينجا بود كه عزمم براي ثبت خاطرات و نوشتن از دفاع مقدس جزم شد و شروع به نوشتن كردم.


وي در بخش ديگري از سخنانش به شخصيت رمان حافظ هفت اشاره كرد و گفت: شخصيت رمانم را از تلفيق چند نفر از روشنفكران اطرافم ساختم و در مقابل شخصيت مذهبي كتاب قرار دادم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار