کد خبر:۴۴۶۱۶۳
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد

انتخاب شعار " سالمندان ، حامیان پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت " برای هفته ملی سالمندان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت:هر ساله چهارم تا دهم مهرماه مصادف است با هفته ملی سالمندان و روز جهانی سالمند که امسال شعار" سالمندان، حامیان پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت " برای این هفته برگزیده شده است.
انتخاب شعار " سالمندان ، حامیان پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت " برای هفته ملی سالمندان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ دکتر محسن مقدمی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این رابطه گفت: توجه به سالمندی جمعیت و اتخاذ سیاست های مناسب تغییرات جمعیتی در جهان امروز از اولویت خاصی برخوردار  است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ابلاغیه سیاست های کلی جمعیت (بند هفت)، اظهار داشت: در این راستا فرهنگ سازی برای احترام و تکریم سالمندان، ایجاد شرایط لازم برای تأمین سلامت و نگهداری آنان در خانواده و پیش بینی ساز و کار لازم برای بهره مندی از تجارب و توانمندی سالمندان در عرصه های مناسب در رأس اهداف برنامه های اجرایی سلامت سالمندان منظور شده است.

دکتر مقدمی افزود: دلیل طبق روال هر ساله برنامه های تعیین شده در هفته ملی سالمندان امسال از چهارم تا دهم مهرماه همراه با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر اساس روزشمار اعلام شده از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت درمان به اجرا گذاشته می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری مراسم روز جهانی سالمندان در شیراز خبر داد و تصریح کرد: آئین روز جهانی سالمند در روز یازدهم مهرماه، با همکاری مشترک معاونت بهداشتی و سازمان بهزیستی فارس با هدف قدردانی از پیشکسوتان عرصه سلامت استان فارس برگزار می شود.

گفتنی است روزشمار هفته ملی سلامت سالمندان به ترتیب تأمین، حفظ و ارتقای سلامت سالمندان، سالمندان و نگهداری از آنان در خانواده، فرهنگ سازی برای احترام و تکریم سالمندان، توانمندسازی سالمندان، نقش سالمندان در ترویج ازدواج سالم، نقش سالمندان در حمایت از باروری سالمونقش سالمندان در حمایت از فرزندپروری سالم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار