مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه مازندران:
کد خبر:۴۴۶۸۱۷
دبیر هسته کرسیهای آزاداندیشی دانشگاههای لرستان:
اقتدار کلام رهبر انقلاب رعشه بر اندام دشمنان انقلاب انداخته است/ نگرانیم که برجام به پاشنه آشیل نظام تبدیل شود
دبیر هسته کرسیهای آزاداندیشی دانشگاههای لرستان گفت: اقتدار کلام رهبر انقلاب رعشه بر اندام دشمنان انقلاب انداخته است.
ضرغام پرنیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خرم آباد، گفت: طی روزهای اخیر هم در جریان سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر که عربستان را به واسطه تهدید به برخورد خشن وادار به عقب نشینی از برخورد غیرانسانی خود با حجاج کردند و همچنین سخنرانی نتانیاهو در صحن سازمان ملل که ترس ناشی از بیانات رهبر انقلاب در خصوص این رژیم غاصب تمام وجودش را در برگرفته بود نشان داد که امروز اقتدار کلام رهبر معظم انقلاب رعشه بر پیکر تمام دشمنان انقلاب انداخته است. متاسفانه این مساله ای است که برخی از دولتمردان و همفکران آنها از آن غافل هستند.
وی با بیان اینکه تمام دشمنان نظام به خوبی می دانند که کلام رهبر انقلاب در قلوب ملت ایران جا دارد و این ملت کلام رهبر خود را با جان و دل می پذیرند و از آن تبعیت می کنند، افزود: عقب نشینی عربستان در برخورد غیر انسانی با حجاج و همچنین ترسی که وجود نتانیاهو را در جریان سخنرانی در سازمان ملل فرا گرفته بود تلنگری است به دولتمردان و نمایندگان مجلس تا به اقتدار و نفوذ کلام رهبر انقلاب در خارج از مرزها پی ببرند.
دبیر هسته کرسی های آزاداندیشی دانشگاه های لرستان با اشاره به اینکه از دولتمردان و نمایندگان مجلس انتظار داریم که با تاسی از شجاعت رهبر معظم انقلاب در مواجه با دشمنان و همچنین پشتوانه ملت ایران اجازه ندهند که برجام به پاشنه آشیل نظام تبدیل شود، گفت: ما نگرانیم که با اجرایی شدن برجام دست برتر جمهوری اسلامی ایران به زیر کشیده شده و زمینه برای نفوذ غرب در کشور فراهم شود.
پرنیان همچنین ضمن اعلام حمایت از متحصنین مقابل مجلس تصریح کرد: اگر نمایندگان مجلس برجام را بدون در نظر گرفتن تهدیدات امنیتی آن به تصویب برسانند قطعا کشور در آینده نه چندان دور لطمات شدیدی خواهد خورد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.