صالحی: فتوای امام هیچ گاه کمرنگ نخواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۲۴۱

صالحی: فتوای امام هیچ گاه کمرنگ نخواهد شد

معاون فرهنگی وزیر ارشاد سخنرانی سلمان رشدی در نشست خبری نمایشگاه کتاب فرانکفورت را حرکتی غیر فرهنگی دانست و نسبت به آن اعتراض کرد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،سید عباس صالحی گفت: اساساً این حرکت را که توسط نمایشگاه کتاب فرانکفورت برنامه ریزی شده است و از جمله خط قرمزهای نظام جمهوری اسلامی ایران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شمار می رود، حرکتی غیرفرهنگی می دانم.

 

وی اظهار داشت: فتوای امام خمینی رحمة الله علیه در این موضوع نگاهی دینی است و هیچ گاه کمرنگ نخواهد شد.

 

صالحی ضمن بیان اعتراض خود به این اقدام سیاسی و غیر فرهنگی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت که از جمله فعالیتهای فرهنگی در جهان محسوب می شود، افزود: از مدیران این نمایشگاه می خواهیم در مورد لغو این برنامه اقدام کنند.

 

وی تاکید کرد: در عین حال ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال بررسی در خصوص عدم شرکت ایران در این نمایشگاه هستیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار