کد خبر:۴۴۷۶۸۶
رئیس دانشگاه پیام نور خرم آباد:

دانشجویانی که مقاطع تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه پیام نور لرستان طی کنند جذب می شوند

رئیس دانشگاه پیام نور خرم آباد گفت: دانشجویانی که مقاطع تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه پیام نور لرستان طی کنند جذب می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، ارادتمند  امروز در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور خرم آباد، گفت: دانشجویان کارشناسی که مقاطع تحصیلات تکمیلی خود را نیز در دانشگاه پیام نور لرستان طی کنند در این دانشگاه جذب می شوند.

 

وی توسعه تحصیلات تکمیلی را از اهداف دانشگاه پیام نور خرم آباد عنوان کرد و افزود: برای استمرار فعالیت دانشگاه پیام نور باید تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه توسعه یابد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور خرم آباد با بیان اینکه پردیس دانشگاه پیام نور خرم آباد 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: امیدواریم که با آماه شدن این پردیس دانشجویان پیام نور خرم آباد از ترم آینده به این محل منتقل شوند.

 

ارادتمند با اشاره به اینکه دانشگاه موجب افزایش سطح فرهنگ در جامعه می شود اظهار کرد: توسعه آموزش عالی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی به بیان اینکه دوران دانشجویی دوران تمایز است و در واقع دانشجو در این برهه باید از هر حیث خود را باید متمایز از دیگر افراد جامعه بداند اضافه کرد: توصیه ما به دانشجویان ورودی جدید این است که به گونه ای عمل کنند که بالاترین بهره را از دوران دانشجویی خود ببرند.

 

وی بیان کرد: 750 نفر  دانشجوی ورودی جدید در 78 رشته مقطع کارشناسی تحصیل خود را در دانشگاه پیام نور خرم آباد آغاز کردند.

 

همچنین در این مراسم از نخبگان علمی، قهرمانان ورزشی و همچنین فعالان فرهنگی دانشگاه پیام نور خرم آباد تجلیل به عمل آمد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار