کد خبر:۴۴۷۷۴۱
به همت بسیج دانشجویی؛

مراسم ترحیم جان باختگان منا، در دانشگاه آزاد گچساران برگزار شد

مراسم ترحیم جان باختگان حادثه منا، با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یاسوج، مراسم ترحیم جان باختگان حادثه منا، دیروز با همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران در این دانشگاه برگزار شد.

 

 

حجت الاسلام سید امین الله حجازی ، امام جمعه گچساران در این مراسم که با حضور، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه در مسجد دانشگاه برگزار شد، حادثه منا را نشانه دیگری بر بی کفایتی آل سعود در تولیت حرمین شریفین دانست و گفت: آل سعود در این قضیه نشان داد که نسبت به جان و حقوق مسلمانان بی تفاوت هستند و دست دشمن از آستین آنها بیرون زده است.

 


وی ضمن تلخ خواندن خاطرات حضورش در عربستان، بیان داشت: امروز مکه به دست بی کفایت عده ای اداره می شود که خود آلت دست عده ای دیگر هستند.

 


وی شواهد و قراین را بر عمدی بودن حادثه منا دانست و گفت: عبور جمعیتی بیست میلیونی از خیابانی بیست متری که مسدود است، در گرمای شدید هوا، هر انسان عاقلی را به فکر وا می دارد که تعمدی در این کار بوده است.

 


امام جمعه گچساران بستن راه میلیون ها مسلمان به خاطر عبور ولیعهد عربستان را بی حرمتی به مسلمانان دانست و گفت: این حادثه بزرگ و جان سوزی بود و مردم مسلمان دنیا باید برای رهایی از دست آل سعود و کفار تمام تلاششان را بکنند.

 


وی بر لزوم پاسخگو بودن عربستان به حادثه اخیر تأکید کرد و گفت: دولت آل سعود باید به طور صریح و شفاف پاسخگوی تمام اتفاقاتی باشد که در حج ابراهیمی امسال رخ داد.


این مراسم با قرائت بیانیه بسیج دانشجویی و ذکر مصیبت اهل بیت (ع) به پایان رسید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار