آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۲۹۰
امام جمعه موقت گچساران در جمع دانشجویان:

دشمن به دنبال امام زدایی از صحنه حکومت است

امام جمعه موقت گچساران به حربه های دشمن برای تسلط بر جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمن به دنبال امام زدایی از صحنه حکومت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یاسوج،  حجت الاسلام پرویز خواجه زاده، دیروز در نشست هفتگی هیأت شهدای گمنام بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران،  به مقایسه دوران امام حسین (ع) با حال حاضر پرداخت.


وی در این نشست به بررسی فرازهایی از نامه های امام حسین (ع) به مردم کوفه پرداخت و گفت: یکی از اساسی ترین نکاتی که امام حسین در نامه هایش به آن اشاره کردند، آگاهی مردم از سعی دشمن بر امام زدایی از جامعه بود.


امام جمعه موقت گچساران افزود: امروز هم سران استکبار جهانی همین قصد را دارند و می خواهند ولی فقیه را از صحنه سیاست و حکومت خارج کنند.


وی در ادامه به بررسی نظریه های ولی فقیه وکالتی و نظارتی پرداخت و گفت: حتی تلاششان این است که اگر ولی فقیه از صحنه حکومت خارج نشد، با نظریه هایی قدرت او در حکومت را به کمترین حد ممکن برسانند.


خواجه زاده، دین زدایی را دومین هشدار امام حسین به اهل کوفه دانست و گفت: امام خطاب به کوفیان فرمودند: ای سران کوفه بدانید این ها میخواهند دین را از صحنه حاکمیت در اجتماع خارج کنند.


وی افزود: در جامعه امروز هم حتی برخی از اندیشمندان غرب زده خودمان به دنبال سکولار نشان دادن دین هستند تا نقش دین از صحنه اجتماعی و حکومت محو شود و جامعه دین داران به جای حکومت دین داران مطرح شود.


استاد دانشگاه های گچساران در ادامه عدالت زدایی را یکی دیگر از هشدار های امام حسین به مردم کوفه دانست و گفت: یکی دیگر از نکات مطرح شده در سخنان امام حسین (ع) هشدار نسبت به تقدس زدایی از جامعه اسلامی بود که بارها بر آن تأکید داشتند.


وی افزود: در شبکه های اجتماعی، سایت ها و پایگاه های اینترنتی، رسانه های جدید و هر ابزاری که در دست دارند، سعی در تقدس زدایی از دین دارند.


خواجه زاده انقلاب اسلامی ایران را در تداوم انقلاب امام حسین (ع) دانست و گفت: انقلاب ابا عبدالله برای پختگی دین بود و انقلاب اسلامی ایران فضا را برای جهانی شدن اسلام آماده می کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار