به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد ایلام، معاون فرهنگی- اجتماعی و مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد ایلام با خانواده شهید زرگوشی دیدار و مراتب احترام خویش را به خانواده های شهدا ابلاغ کردند.
شهریار عباسی، رئیس واحد ایلام با تاکید بر اینکه جامعه دانشگاهی به شهدای دانشجو به ویژه شهید زرگوشی بیش از پیش مدیون هستند، گفت: یک ملت تا هزینه نکند به استقلال، عزت و خودکفایی نخواهد رسید، امثال شهید زرگوشی باید وجود داشته باشند تا این کیان حفظ شود.
وی افزود: اینکه جمهوری اسلامی به پای میز مذاکره با پنج قدرت هسته ای دنیا نشسته است به پشتوانه خون شهدا می باشد، زنده نگه داشتن یاد شهدا پشتوانه اعتباری برای تداوم همان راهی است که آن بزرگواران طی کردند.
حجت الاسلام مهدی همتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد ایلام با تاکید بر اینکه هرچقدر از جایگاه شهدا بگوییم، کم است، تصریح کرد: استقامت خانواده شهدا در وصف نمی گنجد، خانواده های شهدا سرمایه های انقلاب اسلامی هستند، مادران شهیدان، امت اسلامی را مشمول دعای خیرشان قرار دهند.
مجید زرگوشی، برادر شهید زرگوشی با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، گفت: حمید به تمام جامعه تعلق دارد، مردمی که در مراسم تدفین و تشییع برادرم شرکت کردند؛ سنگ تمام گذاشتند، خدا را شاکر هستیم که پیکر برادرمان از سوی خدا به ما تقدیم شد.
وی تاسی به سیدالشهدا را عاملی برای کاهش آلام و دردهایشان عنوان کرد و ادامه داد: شهدای کربلا بدون غسل و کفن دفن شدند، حمید و هم سنگرهایشان ۳۰ سال مفقودالاثر بودند، برادرم در مکتب امام حسین (ع) پرورش یافت، نام و خون شهدا مقدس است.
برادر شهید زرگوشی ابراز داشت: حمید در همان تاریخی که حکم آموزگار شدنش امضا شد به شهادت رسید و در همان روز بازگشتش به کشور، حکم بازنشسته شدنش صادر شد، خدا می داند که در این ۳۰ سال بر ما چه گذشت! در طول این مدت شرایط فیلم شیار ۱۴۳ بر خانه ما حاکم بود، هر شهید گمنامی که به آغوش ایران باز می گشت مادرم می گفت: شاید این پیکر، حمید باشد. وقتی امنیت و آسایش مردم را می بینیم خدا را شکر می کنیم.
مادر شهید زرگوشی با تاکید بر اینکه ۳۰ سال برای دیدن آثاری از فرزندم ثانیه شماری می کردم، اذعان داشت: از خدا می خواهم که هیچ مادری داغ فرزندش را نبیند زیرا غم اولاد استخوان سوز و جانگاه است، تصور اینکه حمید چگونه شهید یا اسیر شده، برایم دشوار می باشد، از صبح تا غروب با عکس فرزندم درد دل می کنم.
وی افزود: افتخار شهادت حمید را به ولایت هدیه می کنم، در مکتب امام حسین (ع) زیستن و در رکاب ولایت بودن، فخر ماست، راضی به رضای خدا هستیم.
قنبری، مدیر حراست دانشگاه آزاد ایلام همسنگر بودن با شهید زرگوشی را افتخار خویش دانست و بیان داشت: به خاطر دارم که هرکدام از ما وارد یک کانال شدیم، من اسیر شدم، در این مدت از دوستانم خبر نداشتم، پس از بازگشت به وطن برای یافتن نشانه ای از حمید زرگوشی و شهید مرادحاصلی تلاش های فراوانی کردم حتی از التماس به گروه های تفحص ابایی نداشتم، در سال جاری به خاک عراق رفتم و پیکر دوستانم را به کشور برگرداندیم.
وی با تاکید بر این مطلب که سکنات حمید بزرگتر از سن او که ۱۹ سال بود؛ نشان می داد، گفت: او برای تمام رزمندگان مانند سنگ صبور بود، زرمندگان را به دور یکدیگر جمع می کرد و از ان ها عکس می گرفت تا روحیه شان را از دست ندهند.
در پایان، رئیس دانشگاه آزاد ایلام هدیه ای به مادر شهید زرگوشی تقدیم کرد.