به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، جمال شاکرمی، معاون هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام روز گذشته در جریان بازدید از خانواده شهید زرگوشی، شهید دانشجو تازه تفحص شده این استان که امروز در معیت یکی از اساتید و چند نفر از دانشجویان دانشگاه های ایلام انجام شد، گفت: حسنین(ع) در زمان حیات نبی مکرم اسلام از عزت و جایگاه اجتماعی والایی در بین مردم سرزمین خود و بلاد اسلامی برخوردار بودند اما چه شد که ۵۰ سال پس از وفات حضرت محمد (ص) این مقبولیت رو به کاهش نهاد؟
وی به انتصاب نامشروع یزید در جایگاه امیر مومنان اشاره کرد و افزود: از رذالت های اخلاقی او می توان به میمون بازی اشاره کرد، هنگامی که بوزینه یزید مُرد، بزرگان اسلام سه روز به عزاداری پرداختند، در آن زمان ۱۸۰۰۰ مفسر قرآن در کوفه زندگی می کردند اما چه شد که آن ها در روز دهم محرم برای جدا کرد سر نوه رسول خدا از یکدیگر سبقت می گرفتند؟ به گونه ای که سنان بن انس، به عنوان قاری قرآن برای دستیابی به انگشتر امام حسین(ع) انگشت آن امام همام را قطع کرد.
معاون هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع) به پرسش سئوالی از امام باقر (ع) مبنی بر اینکه عاشورا چه روزی است؟ اشاره کرد و گفت: آن امام فرمودند: عاشورا در دهم محرم سال ۱۳۶۱ هجری حادث شد اما ریشه های آن را در سقیفه بجویید، دو عامل باعث وقوع عاشورا شد و آن دو ترک فرائض به ویژه نماز و غرق شدن در فساد هستند.
شاکرمی اضافه کرد: برخی از شهدای هشت سال دفاع مقدس در حین اقامه نماز به مقام شهادت نائل می آمدند، شاهد جدا شدن سرهای همرزمانمان در لحظه خواندن حمد و سوره در زمان اقامه نماز بودیم، برخی دیگر نیز در سرمای بی سابقه کوهستان های غرب بر روی سجاده هایشان یخ زدند و به لقاء الله شتافتند.
وی به صیانت از نفس خویشتن در زمانه ای که منجلاب فساد در حال درنوردیدن تمام مرزها است تاکید کرد و ابراز داشت: مردم کوفه پس از شهادت امام حسین (ع) بر دستان و پیشانی خود داغ عبرت ننهادند، یزید را امام خود کردند، رقاصه ها و مطربان در خیابان ها و بر روی پشت بام ها به فسق و فجور می پرداختند و زنان زیبارو بنا به دعوت یزید به دارالاماره ها برده می شدند، خون فرزند نبی اسلام نتوانست آن ها را متحول کند.
معاون هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام فساد در میان خواص را به مراتب خطرناک تر و مخرب تر از فساد در میان عوام دانست و تصریح کرد: سردار فضلی گفت: در فتنه ۸۸ یکی از مراجع تقلید به جنبش سبز گرا می داد و حمایت می کرد، پنج روز با او به گفتگو پرداختیم تا ایشان به صهیونیستی بودن این فتنه پی بردند و از کرده خویش پشیمان شدند.
شاکرمی افزود: ما آن نماز جمعه ای که با استعانت از نمادهای اسلامی به اسلام و نظام اسلامی اهانت شد را فراموش نکرده ایم، طمع ورزی به دنیا طلبی و فرزندان خلف، آن ها را از رسالت اصلی شان دور کرده است.
وی خطاب به خانواده شهید زرگوشی گفت: شهدا تاج عزت را بر سر ملت ایران نهادند، هیچ دوربینی نمی تواند لحظه وداع شهدایی که در شاخ شمیران محاصره شده بودند و ضمن دلداری دادن به همدیگر، شهادتین را با اشک شوق از وصال محبوب و گریه غم از جان دادن دوستانشان زمزمه می کردند؛ خلق کند.
معاون هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین(ع) با اشاره به سرگذشت مادر یکی از شهدایی که فرزندش در میمک مفقودالاثر شده بود، تصریح کرد: این مادر بزرگوار در هنگامه ای که برف و باران می بارید به حیاط منزلش می رفت و در زیر باران گریه می کرد حتی اصرار فرزندانشان مانع این کار نمی شد، ایشان می گفت: جگر گوشه ام در هوای سرد آماج برف و باران قرار دارد این بی پناهی آرامش را از من گرفته است.
شاکرمی اضافه کرد: مادر شهید زرگوشی! ما نمی دانیم که شما چه شب هایی سر بر بالین ننهاده اید؛ اما از تازه بودن داغ دلتان خبر داریم، بالاترین ایثار، گذشتن از جان است به همین دلیل است که شهدا در جوار بارگاه خداوند ارتزاق می کنند.
وی نخستین سوگواری در صدر اسلام را مختص حضرت حمزه، عمومی پیامبر (ص) عنوان کرد و گفت: اصحاب پیامبر ایشان را پس از جنگ احد محزون دیدند، علت را جویا شدند، نبی مکرم اسلام (ص) فرمود: خانواده های شهدا برای عزیزانشان عزاداری می کنند اما عمومی من کسی را ندارند که برایشان مراسم یادبود برپا کند، از آن زمان بود که مسلمانان نخست برای شهدایی که غریب یا بی کس بودند آیین مرثیه برپا می کردند، اوج این موضوع را می توان در خاکسپاری و عزاداری قبایل بادیه نشین برای شهدای کربلا دید، این میراثی است که تا به امروز به مسلمانان در برهه های مختلف تاریخ رسیده و ما نیز با استعانت از این سیره به عرض ادب به خانواده شهدا به ویژه جاویدالاثران می پردازیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع) يکي از شاخصه های مهم مجاهدان در کلام قرآن را ايمان و هجرت عنوان کرد و گفت: يکي از ویژگی های مهم شهدا فزونی محبت شان نسبت به خداوند و جهاد است، مومنان کسانی هستند که بر سر دو راهی دارايی، پدر، مادر، همسر، فرزندان و اقوام قرار می گيرند؛ اما کسب رضای خدا را بر تمام تمام امور ارجح می دانند.