به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت بنیاد شهید، مهدی ایزدی معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از اقدامات انجام شده در بنیاد تشکیل صندوق اشتغال ایثارگران است.
وی افزود: اکنون اساسنامه تشکیل صندوق اشتغال ایثارگران تصویب شده و بزودی جلسه هیات امنا آن برگزار می شود.
ایزدی به ارائه بخشی از اقدامات معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد در سال جاری پرداخت و گفت: با پیگیری های صورت گرفته مشکل جانبازانی که برای انجام امور به تهران مراجعه می کردند و برای تردد در محدوده طرح ترافیک دچار مشکل بودند رفع شده و این امکان فراهم است که روزانه یکهزار جانباز امکان خرید طرح های روزانه ترافیک را با 80 درصد تخفیف داشته باشند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید ادامه داد: همچنین درباره وام ازدواج، ایثارگران با معرفی نامه ای که از بنیاد دریافت می کنند می توانند وام ازدواج را به میزان دو برابر تسهیلات مقرر شده دریافت کنند.
ایزدی به راه اندازی سامانه بانک اطلاعات شغلی ایثارگران اشاره کرد و گفت: از ابتدای مهر سال جاری، ایثارگران برای دریافت کارت های ایثارگری نیاز به مراجعه حضوری ندارند و کارت ها به آدرس آنها ارسال می شود.
ایزدی افزود: تمام کسانی که از حکم حقوقی حالت اشتغال بهره مند می شوند پس از 30 سال به دوره بازنشستگی می رسند که در خصوص شهدا سنوات خدمتی آنها پیش از شهادت نیز محاسبه می شود، در خصوص جانبازان شاغل در دستگاه ها نیز به همین صورت است، اما در خصوص جانبازان مشمول تبصره یک قانون حالت اشتغال به ازای سنوات خدمت از زمان صدور حکم حالت اشتغال توسط کمیسیون پزشکی به مدت 30 سال محاسبه خواهد شد.
ایزدی درمورد مستمری پرداختی از سوی بنیاد شهید گفت: این مستمری شامل مستمری والدین شاهد، کمک معیشت جانبازان و آزادگان معسر و کمک معیشت نامادری، خواهر و برادران محجور و معلول شهدا که پس از فوت والدین شهید فاقد هرگونه شغل و درآمدی باشند است.
براساس آمار بنیاد شهید، تعداد جانبازان کل کشور 546 هزار و 108نفر است که از این تعداد 320 هزار و 528 نفر، جانباز زیر 25 درصد(شامل 59 درصد از جانبازان) و 225 هزار و 580 نفر (شامل41درصد جانبازان) بیش از 25 درصد جانبازی دارند. همچنین 230 هزار شهید تقدیم انقلاب شده است.