کد خبر:۴۴۸۱۷۶

دیدار سرپرست دانشگاه زابل با اعضای هیات علمی دانشکده هنر

سرپرست جدید دانشگاه زابل روز گذشته با اعضای هیات علمی دانشکده هنر و معماری این دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، موسی بهلولی، سرپرست جدید دانشگاه زابل روز گذشته با اعضای هیات علمی دانشکده هنر و معماری این دانشگاه دیدار کرد.

 

در این دیدار اساتید دانشکده هنر ضمن تبریک به حضور سرپرست جدید دانشگاه به بیان دغدغه‌های موجود در دانشگاه و بین دانشجویان پرداختند.

 

بهلولی در این دیدار خطاب به اساتید گفت: برای تحقق دانشگاه نسل سوم باید ارتباط با اجتماع داشته باشیم و بدین گونه که مردم حس کنند مکانی است تا در رابطه با حل مشکلات و امور آنها تحقیقات علمی و عملی انجام دهد.

 

وی ادامه داد: باید یکسری دفاتر ترویج علم و فناوری را در مناطق تابعه داشته باشیم که دانشگاه را معرفی کرده و توانمندی‌های آن را در جامعه ترویج دهد تا به اینگونه خیال مردم را کمی آسوده‌تر کنیم.

 

سرپرست دانشگاه زابل در رابطه با برگزاری همایش‌های علمی در دانشگاه نیز گفت: همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، محلی  برای عرضه محصولات علمی است و مهم‌ترین آن حضور افراد با تخصص و آشنا با موضوع بوده که این زمینه ایجاد همکاری‌های متقابل علمی را فراهم می‌کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار