آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۲۰۲
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز:

ایران تا کنون به استانداردهای بین‌المللی در مورد تعداد داروسازان نرسیده است

قائم مقام وزیر بهداشت در استان فارس با بیان اینکه کشور ما تا کنون به استانداردهای بین‌المللی در مورد تعداد داروسازان به ازای جمعیت نرسیده است، گفت: یک سری مشکلات در حوزه داروسازی وجود دارد که یکی از اهداف برگزاری این سمینار رفع مشکلات موجود است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، محمدهادی ایمانیه عصر روز گذشته در افتتاحیه نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی در سراسر کشور تعداد دانشگاه های داروسازی در سطح کشور را ۲۲ عدد اعلام کرد و گفت: هر ساله بیش از ۱۵۰۰ دانشجو فارغ التحصیل و به جمع داروسازان کشور می پیوندند.


وی همچنین با اظهار اینکه کشور ما تا کنون به استانداردهای بین المللی در مورد تعداد داروسازان به ازای جمعیت نرسیده است، افزود: یک سری مشکلات در حوزه داروسازی وجود دارد که یکی از اهداف برگزاری این سمینار رفع مشکلات موجود است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان فارس به اهداف برگزاری نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی در سراسر کشور اشاره داشت و سه هدف اصلی برای برگزاری این سمینار را دید و بازدید اساتید و فارغ التحصیلان در جاهای مختلف کشور، برگزاری کارگاه ها و جلسات جانبی در خصوص تبادل نظر و آموزش بیشتر به دانشجویان و همچنین فرصت دادن به دانشجویان در خصوص برگزاری سمینارهای دانشجویی عنوان کرد.

 

قائم مقام وزیر بهداشت در فارس گفت: باید مسیر آموزش دانشجویان را تغییر داد به گونه ای که هر شخصی در هر رشته ای که می خواهد از همان ابتدا به تحصیل بپردازد شاید برخی علاقمند به پژوهش و یا حیطه های مختلفی باشند که لازم است برای افراد زمینه مناسب آموزشی در راستای رشته انتخابی شان فراهم شود.

 

وی همچنین با بیان اینکه طرح آمایش سرزمین ها در رشته داروسازی بسیار اهمیت دارد، گفت: باید تکلیف را در خصوص تعداد دانشجویان مشخص کنیم و بدانیم چه تعداد دانشگاه و مقدار امکانات متناسب با دانشجویان داشته باشیم.

 

ایمانیه با بیان اینکه قطعنامه های زیادی را بعد از اتمام سمینارهای مختلف دیده ایم که به نتیجه مطلوبی نرسیده اند، تصریح کرد: ان شاءالله در اختتامیه نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی در سراسر کشور تکلیف مشخص باشد و حاصل سمینار صورت جلسه و برای پیگیری لازم در اختیار مسئولین مربوطه قرار داده شود.

 

لازم به ذکر است، این مسئول در انتها به رشادت های رزمندگان، جانبازان و شهدای جنگ تحمیلی اشاره داشت و گفت: باید پاسدار خون فرزندان و عزیزان خانواده هایی باشیم که هنوز پس از ۲۵ سال چشم به راه پیکر شهدایشان هستند؛ لازم است کتاب هایی در این موارد بخوانیم تا بدانیم ایثارگران چه کردند تا ما اکنون در این مسیر قرار بگیریم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار