محمد ابراهیم قارزی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص ارتقاء مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی به پژوهشکده گفت: معمولا پس از تشکیل سه مرکز تحقیقات میتوان یک پژوهشکده، تاسیس کرد.
وی ضمن اشاره به این نکته که مرکز تحقیقات شهید آقاسی زاده حدود ۱۷ سال پیش فعالیت خود را در مشهد آغاز کرده، افزود: دومین مرکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی با محوریت «اقتصاد مقاومتی» در سال ۹۳ افتتاح شد و فعالیت این مرکز در زمینه دام وطیور، کشاورزی، مهندسی فرهنگی، گیاهان داروی، برق و الکترونیک، فضای مجازی، نجوم، اندازه شناسی و استاندار است.
مسئول پژوهشکده شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی با یاد آوری این مطلب که برای انجام بهتر فعالیتهای پژوهشی و فناوری در مرکز تحقیقات شهید آقاسی زاده، دو واحد آموزشی و عرضه محصولات به بازار تشکیل شد، تصریح کرد: همچنین برای حمایت از افرادی که فعالیتهای پژوهشی انجام میدهند صندوق نیز تاسیس شده است.
قارزی اعلام کرد: سومین مرکز تحقیقاتی تحت عنوان مرکز «تجاری سازی اقتصاد مقاومتی» نیز فعالیت خود را شروع کرد؛ ولی هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده، وظیفه این مرکز تحقیق، بازاریابی، تامین مواد، هدایتگری و فروش محصولات است.
وی با بیان این نکته که چهارمین مرکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی در شهرستان نیشابور در حال سازماندهی است، گفت: با وجود این چهار مرکز تحقیقاتی، پژوهشکده راهبردی اقتصاد مقاومتی شهید آقاسیزاده تاسیس شد.
مسئول پژوهشکده شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی بیان داشت: در حال برنامه ریزی برای ایجاد مرکز تخصصی آی تی با محوریت سختافزاری، نرم افزاری، ارتباطات و سایبری و همچنین مرکز تحقیقات برق و الکترونیک میباشیم.
قارزی ادامه داد: این پژوهشکده با حمایت و نظارت بسیج دانشجویی و همچنین حمایت سپاه راهاندازی شده است و در این زمینه از حمایت دولت برخوردار نیستیم.
وی با تاکید بر این مطلب که به دلیل توانمندی دانشجویان بسیجی، وجود این مراکز تحقیقاتی از سوی مردم استقبال خوبی صورت گرفته، تصریح کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی در مرکز تحقیقاتی شهید علوی مقدم اقداماتی مانند ایجاد پرورش شتر مرغ، طبسنتی و آموزشهای مهارت افزایی صورت گرفته است.
مسئول پژوهشکده شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که همچنین این مرکز تحقیقاتی اقدام به برگزاری دوره آموزشی مهارتی MBAو DBAکرده است، گفت: برای برگزاری این دورهها این مرکز مجوز رسمی از موسسات آموزش آزاد و تحت نظارت وزارت علوم تحقیقات گرفته است.
قارزی در ادامه دیگر اقدامات مرکز تحقیقات شهید علومی مقدم را برشمرد و بیان داشت: در حوزه کارآفرینی اقدام به پرورش بلدرچین، کبک، قرقاول و پرندگان زینتی، شتر مرغ و مرغ و گوسفند کرده است.
وی در پایان یادآورشد: در این پژوهشکده گروههای مختلفی فعالیت دارند که محور برنامه و اقدامات آنان مبتنی بر اقتصاد مقاومتی میباشد.
آدرس پژوهشکده در مشهد کجاست؟