گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ استضیاح وزیر راه و شهرسازی چند روز پیش در مجلس شورای اسلامی مطرح شد و وزیر راه با کمک و لطف هیئت رئیسه محترم مجلس و دفاع های حداکثری این نمانیدگان مجدد بر مسند وزارت باقی بماند.
استیضاحی که حق قانونی نمایندگان است و برگزیدگان ملت در هر دوره که ضرورت بدانند می توانند به سوال و استیضاح از وزرا بپردازند.
اما سوال اول از نمایندگان محترم اینجا است که آیا استیضاح در این مقطع زمانی که کشور و فضای عمومی و رسانهها درگیر مسئله برجام است آیا اندکی نشان از وقت نشناسی برخی نمایندگان است که شاید به نوعی ماندن مجدد وزیر محترم بر مسند وزارت بیارتباط با این مسئله نباشد.
وزیر راه و شهرسازی؛ سیاسیترین وزیر کابینه دولت روحانی که در فتنه ۸۸ مسئول ستاد موسوی بوده و نقش کلیدی در فتنه ۸۸ داشته است و البته در باب سیاسی بودن جناب آخوندی، باجناقی با شیخ معتدل این روزها جناب ناطق نوری نیز بر این وزن افزوده است.
در این مجال به دنبال نقد عملکرد ضعیف وزیر محترم نیستیم چه بسا وزیری که طرح مسکن مهر که هزاران نفر خوب یا بد از قِبل آن صاحب خانه شدهاند را مزخرف مینامد خود گویای زیبایی از افق کاری جناب وزیر است.
در حوزه راه و کشتارهای بیشماری که جادهها از خانوادهها میگیرند و یا قطارها و ریلهای فرسوده که با سرعت بسیار پایین در حال حرکت هستند همه به نوعی شاهد بیّین از عملکرد آخوندی است.
آنچه در این مجال مهم است عملکرد مجلس بویژه برخی چهرههای شاخص به اصطلاح اصولگرا است که به آخر سال میاندیشند و در چرخشی قهرمانانه با دولت روحانی عهد اخوت بستند.
شاید بد نباشد گریزی به توصیههای مقام معطم رهبری در دیدار با نمایندگان در ابتدای امسال اشاره کنیم:
«یک توصیه مربوط به نحوه ی رفتار دوستان - آقایان و خانمها - در این سال آخر است؛ مراقب باشید که عامل انتخاباتِ آخر سال، بر نحوهی اقداماتی که در این سال میکنید، اثر نگذارد؛ این خیلی مهم است. کاری که انجام میدهید، حرفی که میزنید، تأییدی که میکنید، مخالفتی که میکنید، نطقی که میکنید، تحت تأثیر عامل انتخابات آخر سال نباشد؛ فرض کنیم چنین انتخاباتی وجود ندارد، معیار را همان حق قرار بدهید در این یک سالی که باقی مانده؛ این مطلب اوّل.»
نمایندگان و به ویژه هیئت رئیسه محترم که در آن از وجود پدیدههای مثل آقایان لاریجانی ، بروجردی، باهنر و بویژه ابوترابی بهره مند است. نمایندگانی که در دولت سابق مصداق اتم حق بوده و از کوچکترین لغزش دولت احمدی نژاد چشم پوشی نمیکردند ولی امسال دست دادن غلط وزیر خارجه را با شیطان بزرگ نمیبینند یا سوراخهای وسیع برجام که پایههای انقلاب را مثل موریانه خواهد جوید را نمیبینند و یا خود را به ندیدن زدند!
حال باید پرسید جناب باهنر که شهادت برای جناب آخوندی میدهید و به راستی و پرتلاشی ایشان گواهی میدهید از وضعیت جادهها اطلاعی دارید؟ یا اصلاٌ قرار نیست در سال آخر انتخابات این مسایل دیده شود.
به نظر از این مجلس با این هیئت رئیسه در این سال آخر نباید انتظاری داشت و مجلسی که باید غم خوار انقلاب و دلسوزپابرهنه باشد وقتی اسفند ۹۴ را میبیند نباید انتظار داشت وزیر خارجه را استیضاح کند و هیچ کس نباید منتظر باشد که برجام این دروازه ورود شیطان رد شود. این مجلس در ذیل دولت است نه عصاره ملت.
این همنوایی های مجلسی ها و چرخش های قهرمانانه بی شک از نگاه مردم مخفی نمی ماند و این مکرها بی اثر خواهد شد و مجلسی پیش رو با حضور پرشور و آگاهانه مردم مجلسی صادق و مدرس وار خواهد بود.
محمدقیصری-فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.