کد خبر:۴۴۸۸۸۴
با ارسال ۶۰۰ مقاله؛

نخستین همایش تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی در مشهد برگزار شد

نخستین همایش تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی در راستای اشاعه تربیت رضوی در دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد با حضور تعدادی از پژوهشگران و مسئولین دانشگاهی و با ارسال ۶۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام صادق‌زاده، دبیر همایش کشوری علمی و پژوهشی تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی امروز در این همایش در تالار ابن‌هیثم پردیس شهید بهشتی مشهد گفت: این همایش برای اولین بار در کشور برگزار می‌شود که البته بسیار دیر هنگام است، ما از شیعیان امام هشتم(ع) هستیم و تربیت و الهامات ایشان، زندگی ما را طول قرن‌ها تحت تاثیر قرار داده است، قطعا کارهای بزرگی می‌توانیم در این زمینه انجام دهیم.

 

وی افزود: دانش پژوهان و استادان علوم تربیتی باید برداشته‌ها، استنباط و بهره گیری خود را در تعلیم و تربیت از سیره اهل بیت(ع) به ویژه امام هشتم(ع) داشته باشند.

 

دبیر همایش کشوری علمی و پژوهشی تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی بیان داشت: امام هشتم(ع) فرصت خوبی برای تربیت امت اسلامی داشته اند و این را باید در نظر ورزی و عمل نشان دهیم و به عنوان کسانی که با اهل بیت(ع) آشنا هستیم باید در تربیت وجه تمایزی نسبت به دنیا به وجود آوریم.

 

صادق زاده با بیان اینکه در این همایش ۶۰۰ مقاله ارائه شده که از این تعداد بنا بر نظر هیات داوران ۵۱ مقاله برتر شناخته شد.

 

وی گفت: این مقالات برتر در فصلنمه علمی پژوهشی با حمایت بنیاد بین المللی امام رضا(ع) چاپ می‌شود.

 

در ادامه مجتبوی، رئیس پردیس فرهنگیان شهید بهشتی مشهد با اشاره به اینکه ماموریت بسیار مهم دانشگاه‌ها پرداختن به مسائل فرهنگی و دینی است، گفت: در راستای تحقق این دو امر مهم در شورای دانشگاه فرهنگیان مصوب شد که این دانشگاه میزبان نخستین همایش تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: آنچه در جامعه وجود دارد و باید به آن توجه و پرداخته شود تاسی به قرآن و اهل بیت(ع) است که این همایش در راستای اشاعه فرهنگ رضوی و تاسی به فرمایشات امام رضا(ع) می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار