نشست هم‌اندیشی مدیران و معاونان فرهنگی دانشگاه‌های منطقه ۶ برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۰۱۲
در دانشگاه صنعتی اصفهان؛

نشست هم‌اندیشی مدیران و معاونان فرهنگی دانشگاه‌های منطقه ۶ برگزار شد

نخستین نشست هم‌اندیشی معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۶ کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری نخستین نشست هم‌اندیشی معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه شش کشور با حضور کارشناسان مدیریت و برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

 

مهدی برنجکوب، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست هدف اصلی از برگزاری این گردهمائی را بررسی جایگاه قوانین و ضوابط در موضوع حجاب و عفاف و راهکارهای مناسب عملکرد در این حوزه عنوان کرد.

 

وی افزود: شناخت پیامدهای مثبت و منفی عملکرد در موضوع حجاب و عفاف، تأثیر قابل توجهی در بازدهی مناسب فعالیت‌ها در این بخش خواهد داشت.

 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با ارائه گزارشی از سیاست‌ها، نگرش‌ها و فعالیت‌های حوزه فرهنگ عمومی در دانشگاه صنعتی اصفهان، به بیان الزامات سیاست گذاری فرهنگی پرداخت و تصریح کرد: توجه به اختیار و کرامت انسان‌ها، پرهیز از امنیتی کردن محیط، توجه به پیامدها در افزایش یا کاهش سرمایه اجتماعی افراد و جامعه و توجه به تکثر خرده‌فرهنگ‌ها از جمله مهم‌ترین الزامات سیاست گذاری فرهنگی در دانشگاه صنعتی اصفهان محسوب می‌شود.

 

برنجکوب اضافه کرد: توجه به تجربیات و حافظه تاریخی فرهنگی، توجه به نقش الگوهای عملی در دسترس مانند اساتید دانشگاه‌ها و همچنین توجه به اقتضائات مکانی و زمانی و شرایط مخاطبین از دیگر ملزومات سیاست گذاری فرهنگی در این دانشگاه به شمار می رود.

 

وی با اشاره به اهمیت نگرش‌های فرهنگی در برنامه‌ریزی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، گفت: نگاه جامعه‌شناختی و کلان، نگاه حداکثری و فراگیر به فرهنگ، آسیب‌شناسی پدیده‌ها و مصون سازی فرهنگی، ایجاد بستر مناسب ارتباطات و تعامل سازنده جهت فرهنگ‌سازی، ترویج تفکر نقادانه، تعدیل انتظارات حداکثری از فرد به انتظارات حداقلی از جمع و نیز اکتفا به خطوط قرمز اصلی، نگرش‌های فرهنگی بسیار مهمی است.

 

برنجکوب در ادامه به تأسیس دفتر فرهنگ عمومی در دانشگاه صنعتی اصفهان اشاره کرد و گفت: ترویج اخلاق حسنه و زمینه سازی رشد معنوی و صیانت از ارزش‌های والای اسلامی و انقلابی در دانشگاه، مهم‌ترین مأموریت این دفتر است.

 

وی ارتقاء مناسبات اجتماعی، شناخت ناهنجاری‌ها در شکل‌های رفتاری و آسیب‌شناسی و به‌کارگیری شیوه‌های فرهنگی متناسب با شرایط و شئون دانشگاهیان را مهم‌ترین اهداف در حال پیگیری توسط هستند دفتر فرهنگ عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد.

 

در ادامه این نشست کارشناسان مدیریت و برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه شش کشور به بحث و بررسی پیرامون موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها پرداختند.

 

لازم به ذکر است، این نشست با حضور معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، اصفهان، هنر اصفهان، مالک‌اشتر، کاشان، یزد، صنعتی گلپایگان، شهرکرد و مرکز آموزش عالی شهرضا در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار