کد خبر:۴۴۹۳۶۶
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد تغییر کرد
حجتالاسلام طیبی نسب، عضو هیات علمی دانشگاه پیامنور خراسان شمالی طی حکمی به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد منصوب شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، حجتالاسلام طیبی نسب، عضو هیات علمی دانشگاه پیامنور خراسان شمالی طی حکمی به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد منصوب شد.
حمیدرضا طیبی نسب به موجب این حکم جایگزین حجت الاسلام محمد عبداللهی شد و امروز ساعت 10 صبح در خانه فرهنگ دانشگاه بجنورد مراسم تودیع و معارفه مسئولان نهاد رهبری برگزار می شود.
حجت الاسلام طیبی نسب پیش از این عضو هیات علمی فقه و حقوق دانشگاه پیام نور خراسان شمالی بود و ریاست دانشگاه جامع پیام نور خراسان شمالی را نیز در کارنامه خود دارد.
همچنین حجت الاسلام محمد عبدالهی که پیش از این در سمت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد فعالیت می کرد، هم اکنون به نهاد رهبری در دانشگاه سمنان منتقل یافته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰