کد خبر:۴۴۹۳۶۷
در تریبون آزاد دانشجویی مطرح شد؛

تشکیل کمیته حقیقت یاب کشورهای اسلامی برای بررسی حادثه منا

تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «آیا قتلگاه منا حاصل جنگ قدرت از واشنگتن تا ریاض است؟» توسط بسیج دانشجویی در دانشگاه پیام‌نور مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «آیا قتلگاه منا حاصل جنگ قدرت از واشنگتن تا ریاض است؟» امروز توسط بسیج دانشجویی در دانشگاه پیام نور مشهد برگزار شد که طی آن دانشجویان به بیان نظرات خود پرداختند.

 

 یکی از فعالان دانشجویی گفت: کشورهای اسلامی باید کمیته حقیقت یاب برای بررسی این حادثه تشکیل دهند، دیپلماسی کشور باید به این فاجعه رسیدگی و پیگیر حق مردم از آل‌سعود باشد.

 

 وی آل‌سعود را دشمن اسلام دانست و افزود: آنان دشمنی‌های بزرگی علیه دین‌اسلام انجام داده‌اند، حمله به یمن و بمباران مردم بی‌دفاع، مساجد، بیمارستان و کشتار در مجلس عروسی از جمله جنایات آنان می‌باشد.

 

یک دانشجوی دیگر نیز در انتقاد از رفتار دولت در قبال عربستان با یادآوری این مطلب  که در ۸۰ سال قبل آل‌سعود در سازمان ملل متحد به اسرائیل رای داد، گفت: متاسفانه رئیس جمهور کشورمان و ظریف بلافاصله بعد از مرگ پادشاه این کشور، پیام تسلیت دادند.

 

وی بیان داشت: آل سعود بعد از چند روز بعد از حادثه پیام تسلیت فرستاد و این به دلیل سخنرانی مقام معظم رهبری بود.

       

در ادامه این تریبون سایر دانشجویان به بیان نظرات خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار