اقوامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، هدف اصلی برگزاری این کنفرانس را به عنوان يك گردهمایی بزرگ علمي و فرهنگي، رشد و گسترش آگاهيهاي علمي، پژوهشي دانشجویان، و کاربردی سازی آنها در صنعت و جامعه برشمرد.
وی افزود: برگزاري اين گونه همایشهای هدفمند و با راهبردهاي ثمر بخش علمي و عملی، علاوه بر ایجاد پویایی در ارتقاء سطح علمی دانشجویان ميتواند تأثيري مثبت و تحولي چشمگير در پیشبرد سیاست کارآفرینی در دانشگاهها و الگوبرداری عملی دانشجویان از شرکتهای موفق دانش بنیان پديد آورد.
عضو هیات علمی دانشگاه پیامنور مشهد برگزاری موفق این کنفرانس در دانشگاههای برتر کشور از جمله دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، را نشان از موفقیت این کنفرانس در سالهای گذشته دانست و تصریح کرد: دانشگاه پیام نور مرکز مشهد هر چند از جمله دانشکدههای نوپا در عرصه علوم فنی و مهندسی محسوب میشود؛ اما توانسته رشد خوبی داشته باشد.
اقوامی بیان داشت: این دانشگاه در دورههای کوتاه به لحاظ وسعت فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و تنوع رشتههای تخصصی توانسته است در مقاطع مختلف تحصیلی، در زمره دانشگاههای مطرح کشور قرار گیرد.
وی افزود: بر اساس سیاستگذاریهای صورت گرفته، مهمترین وظایف کمیته ارتباط با صنعت هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران، تقویت هم افزایی دانشگاه و صنعت، تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی، انتقال تجارب كارآفرينان موفق به دانشگاهها و ارتقاء فرهنگ كارآفريني دانش بنيان در دانشگاهها (دانشگاه های کارآفرین) است.
دبیر کمیته ارتباط با صنعت، با تأکید بر لزوم رویکرد کاربردی این کنفرانس علمی، تصریح کرد: در راستای پیاده سازی هرچه بهتر این سیاست بسیاری از نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله برق منطقهای خراسان، پارک علم و فن آوری خراسان رضوی، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد، شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد و سایر دستگاههای اجرایی و واحدهای صنعتی حمایت خود را از این کنفرانس اعلام کردهاند.
اقوامی در پایان یادآور شد: تحقق ارتباط موثر دانشگاه و صنعت قطعا نیاز به همکاری و حمایت همه جانبه دستگاههای سیاستگذاری و اجرایی، صنایع و دانشگاهها دارد و امیدواریم برگزاری این کنفرانس گامی کوچک اما موثر در راستای رسیدن به این هدف باشد.