به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، همایون حائری امروز در افتتاحیه کنفرانس مهندسی برق ایران در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد از صدور بیش از 10 میلیارد کیلووات ساعت انرِژی در سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 92 درصد تجهیزات مورد نیاز در حوزه برق و انرژی مانند انواع ژنراتورهای نیروگاهی و انواع کابل در داخل کشور تولید میشود.
وی بخش زیادی از پیشرفتهای در زمینه صنعت برق را مدیون جامعه دانشگاهی دانست و با مهم دانستن همراهی اساتید دانشگاهی در پیشرفت این صنعت خاطرنشان کرد: ما باید ارتباط علم و فناوری را مورد توجه قرار دهیم و بر مبنای واقعیتهای صنعت برق راههای پیشرفت علم و فناوری را پیدا کنیم.
مدیرعامل شرکت توانیر شناساندن زبان علمی تکنولوژی به دانشجویان و پژوهشگران، تشکیل و تمرکز در کارهای علمی و فنی، مهندسی و ضرورت وحدت اهل علم در فعالیتهای علمی را راه گشای افزایش سطوح مهندسی برق برشمرد.
در ادامه علیرضا عاشوری با بیان اینکه 8 درصد دانشجویان این دانشگاه در سال 84 دانشجویان تحصیلات تکمیلی بودند گفت: در حال حاضر این رقم به 40 درصد افزایش پیدا کرده است که در دو سال آینده این رقم به 50 درصد خواهد رسید.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: هدف این دانشگاه تا سال 99 رسیدن به جایگاه دهمین دانشگاه منطقه و رتبه 500 در بین تمام دانشگاههای جهان است.
وی گفت: هم اکنون در این دانشگاه 22 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 6 هزار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، دو هزار و 500 دانشجو در مقطع دکترا و در واحد بین الملل این دانشگاه 1800 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و 900 دانشجوی دکترا تحصیل میکنند.
دکتر عاشوری گفت: در حال حاضر در این دانشگاه حدود 760 عضو هیات علمی که از این تعداد 700 نفر دارای PHD و 150 نفر دارای رتبه استاد تمامی یا پروفسوری هستند مشغول به فعالیت هستند.