آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۶۷۴
در نشست «طعم دانشجویی» مطرح شد

دانشجو برای گرفتار نشدن در دام محرومیت‌ها، آرمان‌گرا باشد

کارشناس نشست طعم دانشجویی گفت: دانشجو برای گرفتار نشدن در دام محرومیت‌ها باید آرمان‌گرا باشد و برای آرمان‌گرایی باید به چهار مسئله ترکیب، استعداد، مطالبات و گذشته توجه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، نشست «طعم خوش دانشجویی» ویژه دانشجویان ورودی جدید و دانشجویان ترم‌های بالاتر توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در تالار پیام اعظم (ص) این دانشگاه برگزار شد.

 

در برنامه «طعم خوش دانشجویی»، حجت الاسلام داستانپور، کارشناس نشست از چرایی دانشجو بودن و دانشجو ماندن سخن گفت.

 

وی با اشاره به مشکل افسردگی برخی از دانشجویان در دوران دانشجویی افزود: دانشجویی که بعد از چند ترم شور و نشاط خود را در دانشگاه از دست می دهد و برای دانشجو بودنش چرایی ندارد، با افسردگی مواجه می‌شود.

 

کارشناس این برنامه با تاکید بر اینکه دنیای مدرن می‌خواهد افراد را با محرومی‌ ها سرگرم کند، تصریح کرد: این مسئله به این علت است که این محرومیت‌ها هستند که جیب عده‌ای را پر از پول می کنند.

 

داستانپور تاکید کرد: کسانی که رفع محرومیت‌ها را هدف خود قرار داده اند، پس از رسیدن به آن به دنبال محرومیت دیگری هستند و اگر محرومیت را از آن‌ها بگیریم به پوچی رسیده و دلیل دیگری برای زندگی ندارند.

 

وی تاکید کرد: دانشجو برای گرفتار نشدن در دام محرومیت‌ها باید آرمان گرا باشد، و باید آرمان گرایی توجه به چهار مسئله اهمیت دارد.

 

داستانپور ادامه داد: این موراد شامل ترکیب، استعداد، مطالبات و گذشته است، و ترکیب به این معنا است که انسان دارای فطرت، عقل، اختیار و... است.

 

وی در خصوص توجه به مسئله استعداد در آرمان گرایی بیان داشت: استعداد شامل صفات بی نهایت طلبی، مطلق طلبی و ابدیت طلبی و مطالبات و گذشته هم عوامل دیگری است که در مسئله آرمان گرایی باید به آنها توجه شود و مورد بررسی قرار گیرد.

 

کارشناس نشست طعم دانشجویی در پایان با اشاره به ویژگی‌ها دانشجوی آرمان گرا خاطر نشان کرد: دانشجو برای داشتن آرمان نیازمند چند ویژگی شامل داشتن درد دین و درد اجتماع، انگیزه، و پاکی و شجاعت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار