آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۰۷۰۲

آیت‌الله صدیقی: آمریکا با بمب‌های فرهنگی‌ در تصمیم‌سازها و تصمیم‌گیرهای ما نفوذ کرده است

امام جمعه موقت تهران: ذلت فرهنگی بدترین شکست‌ است که نیاز به سلاح ندارد و خود شما لشکر دشمن می‌شوید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در دومین کنگره سرداران و چهار هزار و پانصد شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه در محل همایش‌های برج میلاد تهران اظهار داشت: خیزش همدان دشمن کورکُن بود و معلوم شد مردم وابستگی‌شان به کدام جریان است، این روزنامه‌های زنجیره‌ای گاهاً خیلی طوفان می‌کنند و اینطور القا می‌کنند که سپاه و مملکت در انزوا به سر می‌برد ولی در تشییع شهید همدانی مشخص شد که چنین نیست.

 

وی خاطر شمان کرد: امروز آمریکا با بمب‌های فرهنگی‌اش در تصمیم‌سازها و تصمیم‌گیرهای ما نفوذ کرده و در قشری تفکر ولایی به تفکر غربی تبدیل شده است.

 

آیت‌الله صدیقی با بیان اینکه آدم نباید خود را به هر جریان نزدیک کند تا عبادی شود گفت: اگر آدم با خدا معامله کند فادخلی فی عبادی می‌شود.

 

امام جمعه موقت تهران با تاکید براینکه امروز شجره طیبه 8 سال جنگ به اقصی نقاط جهان صادر می‌شود گفت: جبهه شما توسعه پیدا می‌کند و در جبهه‌های مقاومت گوناگون حضور دارید.

 

وی در مورد نفوذ فرهنگی دشمن اظهار داشت: ذلت فرهنگی بدترین شکست‌ها است که نیاز به هزینه و سلاح ندارد و خود شما لشکر دشمن خواهید بود.

 

صدیقی در تشریح اهمیت ولایت پذیری خاطرنشان کرد: شهادت هم امضاء ولی می‌خواهد و بدون امضاء ولایت نه خون و نه نمازی قبول است.

 

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه هم طاغوت در هر زمانی وجود دارد و هم جبهه عدالت، اخلاق، معنویت، مبارزه و جان بر کف می‌خواهد گفت: این جنگ همیشه برقرار است و سرافرازان در آن هم عزت دنیا و هم عزت آخریت دارد.

 

صدیقی در خصوص تداوم مقابله با دشمن اظهار داشت: ما پشت جبهه نداریم و دائماً در برابر گرگ‌های خونخوار نفس می‌کشیم و اگر غفلت کنیم همه چیز ما را می‌خورد و انسان همواره باید دست به اسلحه باشد.

 

وی در پایان در تبیین جایگاه امتحان الهی گفت: اگر امتحان نباشد رزمنده و جان بر کف و انسان‌های ویژه‌خوار یکی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار