کد خبر:۴۵۲۰۵۵

مشکلات عدیده کوچ زودهنگام دانشگاه حکیمان بجنورد به محل جدید

مهر آغاز شده و از نیمه نیز گذشته است؛ اما در برخی از دانشگاه‌ها هنوز هم بوی سال تحصیلی جدید به مشام نمی‌رسد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، نمی‌دانم بگویم ساختمان جدید دانشگاه حکیمان بجنورد افتتاح شده و به صورت کامل انتقال ‌یافته یا نه؛ دانشجویان حرفهای زیادی درباره مشکلات دانشگاه مطرح کرده‌اند که در ادامه می آید.

 

به وضیعت بوفه و سلف رسیدگی شود

 

افسری دانشجوی دانشگاه حکیمان بجنورد گفت: سلف دانشگاه حکیمان خدماتش ضعیف است و باید به وضیعتش رسیدگی شود.

 

وی در ادامه بیان کرد: چون دانشگاه از مرکز شهر بسیار دور است و دانشجویان برای کلاس‌های خود مجبورند وقت‌ زیادی را در دانشگاه سپری کنند باید مشکلات دانشگاه برطرف شود.

 

افسری تصریح کرد: راه دانشگاه نامناسب و محوطه خاکی است و از لحاظ امنیت درب ورودی دانشگاه حراست حضور کامل ندارد.

 

 

این دانشجو درباره هزینه‌ای که برای خدمات فرهنگی، ورزشی و رفاهی هرساله از دانشجویان دریافت می‌شود، تصریح کرد: خود من به شخصه اطلاع نداشتم هزینه‌ای بابت این مسئله از ما گرفته می‌شود؛ اما  تاکنون کار فرهنگی شاخصی در دانشگاه مشاهده نکرده‌ایم و سوله ورزشی نیز تکمیل نیست.

 

کاهش هزینه‌های دانشگاه و ارتقای سطح تحصیلات

 

افسری بیان کرد: یک دانشجو هیچ درآمدی از خود ندارد و تمام امید و هدف آینده اش این است که دانشگاه را به پایان برساند و با کسب علم و دانش و مدرک، دارای شغلی شود؛ اگر شهریه کاهش یابد دانشجو می‌تواند مراحل تحصیل خود را کاملتر کند و تنها به مدرک کادانی یا کارشناسی اکتفا نداشته باشد.

 

دانشگاه حکیمان و نگرانی والدین

 

رضایی یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه حکیمان بجنورد تصریح کرد: زمانی که من به دانشگاه حکیمان می‌آیم والدینم نگران می‌شوند، چون راه دانشگاه خطرناک است و از روشنایی برخوردار نیست؛ بنابراین امنیتش کم است، مخصوصا برای کلاس‌های بعدظهرم که به شب می‌خورد، بسیار ناراحت هستند.

 

وی تصریح کرد: بعد از متوجه شدن موضوع انتقال دانشگاه حکیمان به تخته ارکان تصمیم خانواده‌ام این بود که انصراف دهم؛ اما بنا شد کمی صبر کنم اگر مشکلات برطرف نشد برای دوره کارشناسی نقل مکان کنم.

 

 

این دانشجو مدت انتظار برای سرویس ایاب و ذهاب را تقریبا بیست دقیقه اعلام کرد و افزود: در ساعات بعدظهر داخل سرویس‌ها بسیار شلوغ است و درب عقب را بعضی از رانندگان باز می‌کنند و برخی نه و این کنترل برای آن است که حتما کارت توسط دانشجویان خانم زده شود.

 

رضایی آب آشامیدنی دانشگاه را به خاطر مخزنی بودن دارای بوی نامطلوب خواند و گفت: دانشگاه کاملا تکمیل نیست از جمله سوله ورزشی، آمفی‌تائتر، بوفه، سلف، نمازخانه و حیاط دانشگاه که خاکی است.

 

برگشت دانشگاه به مکان قبلی خود

 

درخواست وی از مسئولان این بود که دانشگاه به جای قبلی خود برگردد؛ چون آن مکان داخل شهر بود و اگر کلاس تشکیل نمی‌شد رفت و برگشت مشکل نبود؛ اما ساختمان جدید حکیمان از شهر خارج است و به ‌خاطر هزینه و مشکلات رفت و آمد اگر یک کلاست صبح و کلاس دیگرت بعدظهر باشد، مجبور هستی همانجا بمانی.

 

دوان دوان به دنبال سرویس ایاب ذهاب دانشگاه

 

محسن قاسمی، دانشجو دانشگاه حکیمان بجنورد تصریح کرد: چون مقابل دانشگاه حکیمان بجنورد ایسگاه نیست سرویس‌ها زمان مقرری برای مکث ندارند تا دانشجویان فرصت سوار شدن به اتوبوس را داشته باشند و دانشجو مجبور می‌شود دنبال اتوبوس بدود.

 

وی بیان کرد: شاید عمده مشکلات دانشگاه حکیمان برای این باشد که هنوز تکمیل نیست و به صورت صد در صد جابجایی صورت نگرفته است.

 

قاسمی یکی از کمبودهای دانشگاه حکیمان را تکمیل نبودن نمازخانه سمت آقایان اعلام کرد.

 

دانشگاه حکیمان بجنورد مظلوم واقع شده است

 

درخواست قاسمی از مسئولان استانداری و شهرداری این بود که بیشتر به دانشگاه حکیمان توجه کنند زیرا دانشگاه حکیمان تازه ساخته شده و نیازمند توجه و حمایت بیشتر از این هاست.

 

وی وضیعت راه را بد دانست و ادامه داد: چون در مسیر راه دانشگاه تا لب‌جاده نوردهی مناسبی وجود ندارد، شب موقع برگشت بسیار تاریک است و محیط بیابانی و تاریکی موجب ترس دانشجویان می شود.

 

 وی در ادامه گفت: مسئله تاریکی مسیر دانشگاه  مربوط به شهرداری است که باید از طرف دانشگاه پیگیری شود تا حل شود.

 

 

 

وی بیان کرد: اگر درب عقب سرویس برای ورود خانم‌ها باز شود و سمت خانم‌ها از آقایان جدا شود، بسیار خوب است؛ زیرا این مسئله از لحاظ اخلاقی درست نیست، باید تدبیر بهتری برای کنترل دانشجویان جهت زدن کارت اندیشیده شود زیرا این رفتار اصولی نیست.

 

وی خاطر نشان کرد: چون 90 درصد دانشجویان از خط واحد استفاده می‌کنند این به نفع دانشگاه است که مشکلات رفت و آمد را سریعا برطرف کند زیرا اکثر دانشجویان با دیدن مشکل پرت بودن محل دانشگاه و سرویس دهی نامناسب در ادامه تحصیل تردید می کنند.

 

قاسمی در پایان در خصوص 350 هزار ریال هزینه‌ای که از دانشجویان برای خدمات‌فرهنگی، ورزشی و رفاهی که دریافت می‌شود عنوان کرد: برنامه مشخصی در دانشگاه صورت نگرفته و باید مشخص شود این هزینه دقیقا کجا صرف می شود.

 

سر و صدای ساخت و ساز در دانشگاه تمرکز دانشجویان را برهم می زند

 

یکی از دانشجویان حکیمان بجنورد که نخواست نامش ذکر شود، بیان کرد: وقتی داخل ساختمان ساخت و ساز انجام می‌گیرد دانشجویان متوجه صحبت‌های استاد نمی‌شوند و تمرکز کافی ندارند.

 

نظر وی این بود که بهتر است این ساخت و ساز در ساعات غیر آموزشی صورت بگیرد.

 

وی گفت: سیستم گرمایشی ساختمان سوفاژکشی شده است؛ اما هنوز ناقص است.

 

دانشگاه حکیمان باید در محدوده شهری قرار گرفته شود

 

ابوالفضل قدیری‌مقدم، رئیس موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: عمده مشکل دانشگاه حکیمان بجنورد این است که در محدوده شهری قرار ندارد.

 

قدیری افزود: تقاضای دانشگاه حکیمان بجنورد از مسئولان این است که همکاری لازم را داشته باشند تا از لحاظ خدماتی دانشگاه به صورت صد در صد برای خدمت‌رسانی آماده شود.

 

وی تصریح کرد: هم اکنون دانشگاه حکیمان 4 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد تا از لحاظ جاده، آب و برق تامین شود و تنها گازکشی ساختمان 1 میلیارد و 670 میلیون ریال اعتبار لازم دارد.

 

رئیس دانشگاه حکیمان بجنورد در خصوص تعلق گرفتن ایستگاه خط واحد به دانشگاه حکیمان بجنورد گفت: با درخواست و پیگیری مسئولان دانشگاه از سازمان اتوبوس‌رانی مشکل ایستگاه دانشجویان حکیمان برطرف خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: اگر دانشگاه حکیمان در محدوده شهری قرار گیرد هزینه‌ای که باید صرف خدمات‌دهی صنفی به دانشجویان شود صرف امور آب، برق، و گاز و مشکلات آن نخواهد شد.

 

قدیری افزود: هزینه اینترنت و تلفن ثابت بالا است و از نیاز‌های ضروری دانشگاه است که برطرف کردن این مشکل نیز نیازمند همکاری مسئولین است.

 

وی در خصوص تامین آب آشامیدنی دانشگاه حکیمان بیان کرد: کلرزنی صورت گرفته و دیگر مشکلی از لحاظ طعم آب وجود ندارد؛ آب‌رسانی از منبع آب روستای ارکان است که در دانشگاه مخزنی گذاشته شده و تصفیه صورت می‌گیرد.

 

رئیس دانشگاه حکیمان بجنورد در خصوص نبود سلف و کافی‌نت تصریح کرد: کافی‌نت و سلف و بوفه تا چند روز دیگر به صورت کامل انتقال خواهند یافت.

 

 

وی تصریح کرد: با توجه به این که امسال تمامی دانشگاه‌های کشور با کمبود دانشجو مواجه شده اند شاید اکثر دانشگاه‌ها با کمبود منابع مالی مواجه باشند و دانشگاه حکیمان نیز چون جدیدالتاسیس است با این کمبود مواجه است.

 

قدیری هزینه‌ای که برای سیستم گرمایشی این ساختمان صرف شده را 2 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: سیستم گرمایش دوگانه‌ای کار گذاشته شده که هم‌اکنون بنا بر ضعف همکاری مسئولین باید از گازوئیل استفاده شود.

 

وی بیان کرد: برای امنیت دانشگاه، حراست در ساختمان وجود دارد و در کل ساختمان و حیاط دانشگاه دوربین کار گذاشته خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه حکیمان بجنورد عنوان کرد: چون نقل و انتقالات به صورت کامل صورت نگرفته است مشکلاتی در داخل ساختمان وجود دارد که بعد از انتقال برطرف خواهد شد و به مرور زمان محوطه‌سازی دانشگاه و ساخت سوله و بقیه خدمات رفاهی آموزشی دانشگاه برطرف می شود.

 

وی در پایان در خصوص 350 هزار ریال هزینه که دانشجویان بابت خدمات فرهنگی، ورزشی و رفاهی پرداخت می‌کنند خاطرنشان کرد: این نرخ توسط وزارت علوم مقرر می‌شود که برنامه‌هایی برای ارائه این خدمات به امید خدا در ترم جاری و آینده پیش بینی کرده ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اسلامی
United States of America
۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۳
سلام.خسته نباشید .الان دو ترم هست که دانشگاه حکیمان به محل جدید رفته.هیچ تغییری در مشکل سرویس ها ایجاد نشده,آب همچنان بو میده, محوطه هنوز خاکیه و من که ترم آخر هستم دیگه امیدی به برنامه های فرهنگی این دانشگاه ندارم.در ضمن سرویسها از ساعت شش بعد از ظهر یکی در میان رفت و آمد میکنن و تعدادی از دانشجویان ساعت هشت شب به دلیل نبودن اتوبوس و سرد و ترسناک بودن محیط مجبور شدن با وانت حمل مواد غذایی به شهر برن.سرتون رو درد آوردم اما اینا مشکلات ما دانشجویان حکیمان هست که اندازه بقیه دانشگاههای غیر انتفاعی هزینه پرداخت میکنیم.با تشکر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار