آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۲۴۱۲
معان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران:

اهل ایمان اگر پله‌های ترقی را طی کنند به حیات طیبه می‌رسند

معان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران گفت: اهل ايمان اگر پله‌هاي نردبان ايمان را تا انتها بروند، به حيات طيبه مي‌رسند و حسين بن علي(ع) بي‌ترديد چنين كسي است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام دیانی امروز در مراسم عزاداری امام حسین (ع) در دانشگاه مازندران با اشاره به اين مطلب كه حيات طيبه از كليدواژه قرآن و منتهاي يك زندگي مومنانه است، گفت: اهل ايمان اگر پله هاي نردبان ايمان را تا انتها بروند، به حيات طيبه مي رسند و حسين بن علي(ع) بي ترديد چنين كسي است.

 

وی ادامه داد: هنر ما بايد در اين محافل اين باشد كه دريابيم امام حسين(ع) چگونه به اين جايگاه رسيد؟ و چگونه اين مسير را طي كرد تا ما هم به ايشان اقتدا كنيم و همان راه را برويم.

 

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مازندران در بخش ديگري از سخنانش، با اذعان به اين كه كرامت، يكي از ويژگي هايي است كه در زندگي آن حضرت ديده مي شود، تصریح کرد: در سبك زندگي حسين بن علي(ع)، اولين چيزي كه چشمگير است اينست كه او كريم است و يك زندگي باكرامت دارد. كرامت در زندگي ايشان موج مي زند. كرامت مقابل لئامت و كريم مقابل لئيم است. لئامت به معني فرومايگي، پستي و دنائت است و كرامت به معني وارهيدگي، بزرگواري و بلندنظري است.

 

دیانی با اشاره به آيه 70 از سوره مباركه اسرا (ما انسان را تكريم كرديم و ما او را در خشكي و دريا حمل كرديم و از چيزهاي پاك و پاكيزه به او روزي داديم و او را بر بسياري از كساني كه آفريديم، برتري داديم)، خاطرنشان كرد: مفاد ايت آيه كرامت ذاتي انسان است كه همه ي انسان ها از آن برخوردارند و اين كرامت حاصل كسب و اختيار آنان نيست.

 

وی سپس به تعاريف انواع كرامت ها پرداخت و گفت: كرامت ذاتي انسان يعني انسان از آن نظر كه انسان است آن كرامت را دارد و او نمي تواند اين كرامت را از خود سلب کند و ديگران نيز حق ندارند اين كرامت را بشكنند. و نوع ديگر آن، كرامت اكتسابي است. يعني كرامت شما زماني فزوني مي يابد كه باتقوي باشيد و هر چه با تقوي تر باشيد كرامت بيشتري داريد.

 

عضو هيات رئيسه‌ دانشگاه مازندران در پايان سخنانش با اشاره به آيه شريفه:«كساني كه ايمان بياورند و عمل صالح انجام دهند، خداوند متعال براي آنها در دل مردم، محبت و مودت ايجاد خواهد كرد.» گفت: شما اكنون به وضوح مي بينيد كه اين امر براي امام حسين(ع) و ياران باوفايش و حتي كساني كه به او عشق و علاقه اي در طول تاريخ دارند اتفاق افتاده و مي افتد. بنابراین پيامبر اسلام(ص) فرمود: براي شهادت حسين بن علي(ع) حرارت و سوز و گدازي در قلوب مومنان است كه هرگز خنك و سرد نمي شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار