کد خبر:۴۵۲۵۳۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خواستار شد؛

سمن‌های حوزه سلامت به کمک دانشگاه علوم پزشکی بشتابند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در دیدار با سمن‌های حوزه سلامت خواستار کمک این سمن‌ها به دانشگاه علوم پزشکی در حل مشکلات این حوزه شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، حسن طاهراحمدی در نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه با سمن‌های فعال حوزه سلامت، بیان داشت: مشکلات این دانشگاه نسبت به دانشگاه‌های علوم پزشکی در سایر استان‌ها بیشتر و پیچیده‌تر است.

 

وی با اشاره به بدهی‌های این دانشگاه بیان داشت: با این حال، بسیاری از مشکلات از جمله بدهی‌های سنگین۱۵۰ میلیارد تومانی این دانشگاه و مشکلات در حوزه دارو و درمان و سایر مشکلات کاهش یافته است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با تاکید بر اینکه باید بیماران در فضای استاندارد بستری شوند، ادامه داد: مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی درمانی اراک حتی یک تخت در اتاق‌ها برای استراحت مراجعان ندارد.

 

وی بیان کرد: بدون شک کمک مسئولین زمینه‌ساز رشد هرچه بیشتر و توسعه این مرکز خواهد بود و بدون کمک خیرین و تشکل‌های مردم نهاد در حوزه سلامت قادر نخواهیم بود مشکلات عدید‌ه‌ بهداشت و درمان را در سطح استان حل کنیم.

 

طاهراحمدی با بیان اینکه خیرین آرامش را به خانواده‌ها هدیه می‌کنند، عنوان کرد: بسیاری از مشکلات استان و مردم دردمند استان می‌تواند توسط خیرین حل شود.

 

وی بیان داشت: برای ساخت مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) باید قسمتی از مرکز شامل بخش دیالیز تخلیه می‌شد که انجمن ام‌اس نگهداری از بیماران دیالیزی را برعهده گرفته‌ است، که این کار کمک بسیار بزرگی برای این مرکز است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در بخشی از سخنانش بیان کرد: روز گذشته طی توافقنامه‌ همکاری بین مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری و مجمع خیرین این مرکز مقرر شد، ساخت فاز دوم این مرکز توسط مجمع خیرین به اتمام برسد.

 

وی گفت: در حال حاضر مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری دارای۶۴ تخت است که همیشه اشغال است و هر روز۶۰الی۹۰نفر در نوبت بستری هستند؛ برای تکمیل و توسعه این مرکز به کمک و حمایت خیرین سلامت نیاز است.

 

طاهراحمدی در پایان تصریح کرد: با وجودی که مجلس و دولت انگیزه بالایی برای حل مشکلات درمانی در سطح کشور دارند و منابع مالی خوبی برای این مهم در اختیار گذاشته اند؛ اما تمام منابع صرف امور دیگر مثل کاهش فرانشیز از جیب بیماران می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار