به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادقی در سمینار علمی – کاربردی تنش زدایی جهت کاهش استرس روزانه در دانشگاه فردوسی مشهد، یکی از طبیعی ترین روش های تنش زدایی را آموزش از طریق نیروهای بدن دانست وگفت: از طریق انقباض و انبساط می توان آرامش بالایی در اندامهای بدن ایجاد کرد.
وي گفت: در روانشناسي وقتي از استرس صحبت ميشود منظور استرس بد است. افكار منفي باعث اضطراب، هيجانات و احساسهاي منفي در فرد ميشوند در حالي كه با آرامش و فكرهاي مثبت ميتوان استرس را كنترل كرد.
اين استاد دانشگاه افزود: آرامش مقوله فردي است؛ بنابراین افراد ميتوانند روي خودشان كار كنند و اضطراب و استرسهايشان را كنترل کنند.
وي ادامه داد: اضطراب بالا و داشتن آرامش رابطه معكوس دارند، بهطوري كه هرچه اضطراب بالاتر رود، آرامش پايينتر ميآيد و زماني كه آرامش بالايي داريم، روي خودمان كنترل داريم و اضطراب بهمراتب پايينتر ميآيد.
صادقي ادامه داد: براي اين كه زندگي خوبي داشته باشيم، بايد بتوانيم استرسهاي روزمره را كنترل كنيم و تكنيك «تنشزدايي تدريجي ماهيچهاي» يكي از راهكارها در اين زمينه است.
اين استاد دانشگاه با اشاره به لزوم سازگاری روش تنش زدایی با شرایط فرد گفت: تنش زدایی در حالتهای مختلفی انجام می شود و در هر شرایط میتوان به آرامش مورد نظر دست یافت.
وی قرار گرفتن در محیط آرام، انجام فعالیت های تنش زدا در زمان و مکان مشخص، تمرکز بر روی عملیات دم و بازدم و دقت بر روی اختلاف بین تنش و آرامش به وجود آمده را در موفقیت فعالیتهای تنش زدایی مهم ارزیابی کرد.
لازم به ذکر است در ادامه حضار با دستورات پروفسور صادقی مراحل کامل تنش زدایی را در کنار هم انجام دادند.