به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، فخرالدين اصغري آقمشهدي امروز در جمع معاونان آموزشی دانشگاه های منطقه 3 با بيان جمله اي از پيامبر اسلام(ص) در خصوص امام حسين(ع) كه فرمودند: «همانا با كشته شدن حسين، آتش عشقي در دل هاي مومنين ايجاد مي شود كه اين آتش عشق هرگز به سردي نمي گرايد»، گفت: امام حسین(ع) كه در چهارده قرن قبل، حركتي را آغاز كرد ولي نه تنها مشمول مرور و گذشت زمان نشد بلكه به تعبير پيامبر، عشق به ايشان شعلهورتر شد و نه تنها در بين مسلمانان، حتي در بين غيرمسلمانان نيز اين علاقهي خاص به امام حسين(ع) ديده مي شود و كتاب هاي زيادي از سوي غيرمسلمانان راجع به امام حسين(ع) نوشته شده است.
سرپرست دانشگاه مازندران يكي از رمزهاي ماندگاري قيام امام حسين(ع) را هماهنگي اين قيام با فطرت انسان ها دانست و افزود: انسان ها فطرتا عدالت جو هستند و متنفر از ظلم؛ و حركت امام حسين(ع) دقيقا منطبق با فطرت انسان ها براي عدالت خواهي و مبارزه با ظلم بود. لذا مي بينيم كه غير مسلمانان هم ايشان را سرمشق خودشان قرار مي دهند.
وی ادامه داد: عاشورا سرشار از درس هدایت، خودسازی، ایثار و از خود گذشتگی، مردانه زیستن، عشق و محبت، جهاد و شهادت، دفاع از مظلوم، دفع ظلم و سلطه ظالم، خودباوری، اطاعت محض از خدا و ولی خدا و در یک کلام عاشورا سرمشق زندگانی است.
سرپرست دانشگاه مازندران تنها راه نجات بشر از دریای طوفان زده دنیا را کشتی نجات سیدالشهدا (ع) دانست و اظهار کرد: درس عاشورا تا روز قیامت ادامه دارد و هرسال گویا کربلای تازهای اتفاق افتاده و ما برای نجات از دست مکتب های ضاله نوظهور، ناهنجاریهای اجتماعی، فرهنگ غربی و مشکلات اجتماعی به عاشورا و امام حسین (ع) و حسین زمان نیاز داریم.
آقمشهدي در پایان به جمله معروف گاندي رهبر هند كه گفته بود: «من كاري براي ملت هندوستان انجام ندادم، بلكه نتيجه مطالعاتم را از زندگي حسين بن علي تقديم ملت هند كردم»؛ اشاره و خاطرنشان كرد: ما افتخارمان اين است كه پيرو اين امام هستيم و انشاءالله الگوي عملي زندگي ما باشد.