زهرا اسدی، مسئول واحد آموزش دانشگاه زنجان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زنجان، گفت: جامعه اسلامی دانشجویان توفیق برگزاری دوره های مختلف طب سنتی را در دانشگاه زنجان داشته و خوشبختانه استقبال دانشجویان به اندازه ای بوده که این تشکل را مجاب به برگزاری دوره ای دیگر کند.
این فعال دانشجویی ضمن انتقاد از عدم توجه مسئولان تغذیه به طبع غذایی در دانشگاه افزود: طبع اکثر غذاهایی که در سلف دانشگاه زنجان طبخ می شود، سرد است و مصرف بی رویه غذاهای با طبع سرد موجب کاهش حافظه، ناباروری، ام.اس، مشکلات گوارشی و... میگردد.
اسدی گفت: این دوره در چهار جلسه و طی روزهای 18،11،4 و 24 ماه در سالن روزبه دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان با تدریس استاد قره داغی برگزار می شود.