کد خبر:۴۵۳۶۱۴

صدور شناسنامه الکترونیک دهان و دندان برای دانش آموزان

رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: به منظور ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان برنامه های خاصی با سه هدف اصلی آموزش ، پیشگیری و درمان در نظر گرفته شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حمید صمدزاده گفت: وضع سلامت دندان دانش آموزان طبق شاخص (DMFT) است که تعداد دندانهای پرشده ، پوسیده و یا کشیده شده دانش آموزان در 12 سالگی را در حدود 2 دندان نشان می دهد، که  84 درصد این شاخص مربوط به پوسیدگی است، به این صورت که هر بچه  12 ساله که از رویش دندان هایش  6 سال گذشته است ، دو عدد از دندان های دائمی اش خراب شده است.

وی افزود: امیدواریم با برنامه مشترکی که با آموزش و پرورش در سطح مدارس ابتدایی اجرا می شود بتوانیم تعداد دندان های پوسیده را در مدت 6 ساله اول رویش دندان کودکان به یک دندان پوسیده کاهش دهیم.
 

دکتر صمدزاده تاکید کرد : امیدواریم در بحث پیشگیری بتوانیم برای 7 میلیون و 700 هزار دانش آموز در مدارس شهری و روستایی سراسر کشور اقدامات خوبی صورت دهیم که مهمترین این اقدامات صدور شناسنامه الکترونیک دهان و دندان برای دانش آموزان است که وضعیت ، اطلاعات و نیازهای درمانی آنها در گام نخست ثبت الکترونیک می شود.

 

رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: در این برنامه بر اساس نیازهای درمانی کل کشور به تفکیک استان ، شهرستان ، مدرسه و پایه های تحصیلی برنامه ریزی خوبی صورت می گیرد و خدمات درمانی به صورت جدی در سال تحصیلی برای دانش آموزان ارائه می شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از برنامه های پیشگیری استفاده از "وارنیش فلوراید تراپی" است افزود : با توجه به تاثیر حدود 25 تا 45 درصدی که فلوراید در کاهش پوسیدگی دندان دارد ، این برنامه برای همه دانش آموزان کشور در نظر گرفته شده است.
 

همگام با طرح ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان سراسر کشور ، به منظور پیشگیری اصولی از پوسیدگی های دندانی، "وارنیش فلوراید تراپی" دانش آموزان در دو مرحله از آبان امسال اجرا می شود.

 


طرح فلوراید تراپی گام دیگری از ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس است که حدود 8 میلیون دانش آموز مقطع اول تا ششم ابتدائی را در 60 هزار مدرسه تحت پوشش قرار می دهد.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار