کد خبر:۴۵۳۶۶۷
قدم بزرگ دارالفنون برای درامد زایی دانش بنیان

تولید استند های آموزشی پژو۲۰۶ و ۴۰۵ در آموزشکده دارالفنون/ ایزانلو: آماده دریافت سفارش هستیم

طراحی وساخت استند های آموزشی خودرو های پژو ۲۰۶ و۴۰۵ در کارگاه مکانیک آموزشکده پسران بجنورد(دارالفنون) انجام شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از بجنورد، مهندس حسن ایزانلو مدرس مدعو این آموزشکده در راستای تحقق اهداف کارآفرینی و ارتقاء سطح علمی دانشجویان پروژه طراحی وساخت استند های آموزشی خودرو را آغاز کرده است.

 

وی درخصوص این استند ها گفت: هم اکنون موفق شده ایم استند آموزشی طراحی شده شامل موتور متحرک و قابل ارتقاء خودرو پژو 405 که شامل موتور متحرک سه پَک مجزا است را طراحی کرده و بسازیم.

 

ایزانلو تصریح کرد: این استند قابلیت چرخش 360 درجه موتور را داشته که تسلط کامل دانشجو و کاربر آموزشی جهت کار تعمیراتی بر روی موتور را امکان پذیر می سازد.

 

وی ادامه داد: این موتور قابل روشن شدن با سیستم ضد سرقت و قابلیب عیب یابی کامل با دستگاه دیاگ بوده و می توان با استفاده از آن جهت تغییر سرفصل آموزشی موتور را ارتقاء بخشید.

 

حسن ایزانلو همچنین ساخت تابلو برق و الکترونیک پژو 206مالتی پلکس را نیز یاد آور شد و افزود: در این تابلو که شامل نقشه های شبکه مالتی پلکس است و کلیه مسیر های شبکه با LEDمشخص شده و تمامی کد های قطعات بر روی تابلو لیزر شده و قطعات مرتبط با نقشه بر روی تابلو مونتاژ شده است.

 

وی تصریح کرد: این استند آموزشی شامل جرقه و پاشش انژکتور است و نیز دارای سیستم  ABSو ایربک بوده که عملکرد کلی سیستم ایمنی فعال و غیر فعال را در خودرو نشان می دهد.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه این استند های آموزشی با قیمت و کیفیت بسیار مناسب ( معادل 63درصد قیمت بازار )طراحی وساخته شده است، گفت: کاربرد این استند ها نیز جهت اموزش کاربردی فراگیران در کارگاه های مکانیک مراکز آموزش عالی خواهد بود.

 

وی در پایان با بیان اینکه نمونه این سیستم به مراکز معتبر آموزشی (شرکت صنایع آموزشی  کشور)ارائه شده است، بیان کرد: مراکز داوطلب به منظور بازدید و ثبت سفارش می توانند با آموزشکده فنی پسران بجنورد، معاونت آموزشی وپژوهشی هماهنگی های لازم را بعمل آورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار