به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بجنورد، چند روز پیش مطلع شدیم رضا نوری مطلق که قرار بود بعنوان اولین عضو هیات علمی آموزشکده دارالفنون بجنورد که دارای جمعیت ۱۲۰۰ دانشجو است بکارگیری شود، پس از دو سال دوندگی در نهایت جذب نشد.
وی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در فراخوان سال ۹۱ دانشگاه فنی حرفه ای کشور شرکت کردم. پس از دوسال که بارها برای انواع مصاحبه و استعلام به تهران رفت و آمد کردم، در نهایت این دانشگاه ۳۰۰ نفر از افراد را از سراسر کشور در جلسه ای با حضور شفیعی، رئیس فعلی دانشگاه جمع کرد و گفتند همه شما جذب شده اید.
وی تصریح کرد: ۲ ماه پیش نیز مصاحبه های عقیدتی، فرهنگی و عمومی انجام شد و کار تحقیقات محلی و حراست هم به پایان رسید.
نوری ادامه داد: تا اینکه ماه گذشته نتایج جذب افراد در سایت دانشگاه اعلام شد و به طرز ناباورانه ای از میان ۳۰۰ نفر عضوی که قطعی شده بودند، تنها ۱۱۴ نفر جذب شدند و بنده نیز حذف شده بودم.
وی با اشاره به اینکه پس از آن جلسه اعتراض در این خصوص ترتیب دادند، گفت: آنجا بهانه هایی بی دلیل آوردند که شما تراز علمی تان پایین بوده است و سئوال من این است که چرا این حرف را دوسال پیش نزدند و بعد از اینکه قول جذب شدن را دادند، زیر همه چیز زدند.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: این در حالی است که تراز علمی بنده قبلا تایید شده بود و آنها استدلال می کردند به خاطر اینکه در خراسان شمالی کس دیگری درخواست نداده است، شما نیز رد می شوید و از این دست پاسخ های نامشخص.
۱۸۶ نفر را دوسال دنبال خود کشاندند
نوری افزود: چرا دانشگاهی که قرار بود تنها ۱۱۴ نفر جذب کند، دو سال متمادی ۳۰۰ نفر را به دنبال خود کشاند، به آنها قول قطعی جذب داد و در نهایت نیز با آنها چنین کرد.
گفتنی است، محمد نوری مطلق کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه شیراز با معدل ۱۸.۳۲ دریافت کرده است و تا کنون تالیف دو عنوان کتاب، ثبت پنج استاندارد ملی، دو مقاله در ژورنال های بین المللی، ۱۱ مقاله در کنفرانس های بین المللی و ۱۴ مقاله در کنفرانس های ملی را در کارنامه خود دارد.
همچنین او از پژوهشگران برجسته خراسان شمالی به شمار می آید و سال جاری بعنوان جوان نمونه استان در حوزه علمی و پژوهشی برگزیده شد و سابقه تدریس در بیشتر دانشگاه های بجنورد را داراست.
نیاز مبرم به عضو هیات علمی داریم
در این رابطه خبرنگار ما مصاحبه ای نیز با مهندس عباس خدابنده، سرپرست آموزشکده دارالفنون داشته و آخرین وضعیت را از زبان او جویا شده است.
خدابنده در این خصوص توضیح داد: مسئله جذب اعضای هیات علمی در اختیار ما نیست و تمام تصمیمات از مرکز گرفته می شود.
وی افزود: دارالفنون ۱۴۰۰ دانشجو، ۱۰ رشته کاردانی و ۳ رشته کارشناسی دارد.
سرپرست آموزشکده دارالفنون در پاسخ به این سئوال که آیا نیاز به هیات علمی دارید، گفت: مگر می شود با شرایط فوق که گفتم نیاز نداشته باشیم در عین حال آقای نوری رد شده اند و اعتراض به این مسئله نیز در اختیارات بنده نیست.
وی در پایان گفت: ما فقط می توانیم به مرکز اطلاع بدهیم که نیاز مبرم به عضو هیات علمی داریم و بارها در جلسات مختلف این مسئله را پیگیری کرده ایم.
همچنین در پایان گفتگویی داشتیم با قاسم جعفری، نماینده بجنورد و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و مراتب موضوع را به اطلاع وی رساندیم.
جعفری در این خصوص گفت: آقای نوری مطلق در این خصوص تماسی با بنده داشتند و بنده نیز از مسیر مربوطه پیگیر مسئله هستم.
وی افزود: آنچه مسلم است دارالفنون بعنوان آموزشکده ای با ۱۴۰۰ دانشجو حتما نیاز به جذب هیات علمی دارد؛ در حالی که هنوز موفق نشده است حتی یک نفر را به کار گیری کند.
لازم به ذکر است، سایت جدید این دانشکده نیز هم اکنون در انتهای منطقه حلقه سنگ در حال احداث است که زیرساخت های قابل توجهی اعم از کارگاه ها، مجتمعهای ورزشی و فرهنگی، خوابگاه و کلاس های گوناگون در خود جای داده است.
این زیرساخت های فیزیکی قطع به یقین نیاز به زیرساخت های علمی و فرهنگی نیز دارد که قدم اول آن تکمیل اعضای هیات علمی به تعداد کافی است که متاسفانه اولین عضو آن را نیز پس از طی مراحل و قول جذب رد کردند.
ورود مسئولان مربوطه اعم از نمایندگان مجلس، استانداری و هیات امنای دانشگاه های استان برای حل مشکل این آموزشکده جدی به نظر می رسد.