کد خبر:۴۵۴۴۳۳

در هفته ملی پژوهش از سند راهبردی موسسه مطالعات جمعیت کشور رونمایی می شود

تفاهم نامه همکاری میان موسسه مطالعات و مديريت جامع و تخصصي جمعيت کشور و موسسه تحقيقات جمعيت دانشگاه کويينزلند استرالیا توسط دکتر محمد جلال عباسی و دکتر مارتین برن روسای این دو موسسه امضا شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر عباسی در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به حضور اعضای هیئت علمی موسسه مطالعات و مديريت جامع و تخصصي جمعيت کشور در کنفرانس های علمی بین المللی و انتشار مقالات در مجلات علمی پژوهشی،گفت : در صدد هستیم همکاری مشترک با موسسات تحقیقاتی معتبر دنیا را در چارچوب دیپلماسی علمی کشور گسترش دهیم.

 

رئیس موسسه مطالعات و مديريت جامع و تخصصي جمعيت کشور اظهار داشت : با هدف انتقال دانش فنی و افزایش سطح مطالعات جمعیتی در کشور، علاوه بر تحقيقات جمعيت دانشگاه کويينزلند، در آینده نزدیک شاهد  امضای تفاهم نامه و همکاری مشترک با موسسات مطالعات جمعیتی شانگهای،اتریش و دانشگاه حاجت تپه آنکارا خواهیم بود.
 
 
وی با اشاره به پتانسیل بالای موسسه تحقيقات جمعيت دانشگاه کويينزلند به ویژه در زمینه تکنیک های مطالعاتی و مطالعات مهاجرت گفت: با همکاری این موسسه،ایران به مرکز ثقل مطالعات جمعیتی درخاورمیانه و کل آسیا تبدیل می شود 
 
 
عباسی با اشاره  به اینکه تحولات عظیمی در جمعیت ایران رخ داده است ،حضور چندین میلیون مهاجر خارجی و روند گسترده مهاجرت داخل کشور را موضوع مهمی دانست که باید در سطح بین المللی مورد مطالعه قرار گیرد . 
 
 
رئیس موسسه مطالعات و مديريت جامع و تخصصي جمعيت کشور اظهار داشت : در راستای عمل به سند سیاست های جمعیتي کشور ابلاغی مقام معظم رهبری ،سند راهبردی مطالعات و مديريت جامع و تخصصي جمعيت کشور تدوین شده و در هفته ملی پژوهش و فناوری رونمایی می شود.
 
 
در ادامه  پروفسور مارتين بل، رئيس موسسه تحقيقات جمعيت دانشگاه کويينزلند استراليا ضمن تاکید بر اهمیت همکاری های علمی بین الملی و اجرایی شدن این تفاهم نامه گفت:امیدوارم تا کمتر از یک سال آینده،گزارش همکاری مشترک دو طرف منتشر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار