کد خبر:۴۵۴۷۰۶

کرسی آزاداندیشی «عفاف و حجاب» در دانشگاه علمی کاربردی استقلال خوزستان برگزار می‌شود

مسئول فرهنگی دانشگاه علمی- کاربردی استقلال خوزستان گفت: به مناسبت هفته بزرگداشت امر به معروف و نهی از منکر با حضور دانشجویان کرسی آزاداندیشی با موضوع «عفاف و حجاب» در این دانشگاه برگزار می‌شود.

مصطفی کریمی‌فر، مسئول فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استقلال خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، با اشاره به برنامه های فرهنگی این دانشگاه گفت: این مرکز آموزشی – ورزشی در راستای توسعه فرهنگی و با هدف حمایت از ورزش بانوان مسابقات ورزشی ویژه بانوان برنامه ریزی کرده است.

 

وی افزود: به مناسبت 13 آبان مسابقات شطرنج و دارت ویژه دانشجویان دختر در دانشگاه علمی کاربردی استقلال خوزستان برگزار می شود.

 

مسئول فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استقلال خوزستان با اشاره به هفته امربه معروف و نهی از منکر تصریح کرد: جلسات فرهنگی برای پیگیری این فرضیه واجب در دانشگاه با مسئولان بسیج دانشجویی برگزار شد و با حضور مسئولان بسیج دانشجویی مقرر شد کارگروه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه تشکیل شود.

 

کریمی فر همچنین به سایر برنامه های هفته امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از مصادق امر به معروف ترویج حجاب اسلامی است که برای این منظور برنامه های فرهنگی با موضوع عفاف و حجاب تدارک دیده شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: به این منظور کرسی آزاد اندیشی با موضوع «عفاف و حجاب » 11 آبان با حضور دانشجویان در فضای دانشگاه برگزار می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار