دانشگاه‌ها نقش مهمی درترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۴۲۳۷
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد:

دانشگاه‌ها نقش مهمی درترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارند

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بازدید از نمایشگاه عفاف و حجاب «حریم ریحانه» گفت: دانشگاه‌ها نقش مهمی درترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام صادقی نسب دیروز در بازدید از نمایشگاه عفاف و حجاب «حریم ریحانه» دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: یکی از آسیب هایی که امروزه جامعه ما را تهدید می کند آسیب ارتباطات نادرست دختر و پسر و بی بند و باری است، این آسیب به صورت ویژه نسل فرهیخته دانشجو را هدف قرار داده و مانعی بزرگ بر سر راه تحصیل، درس خواندن، پژوهش و تولید علم است.

 

وی افزود: وقتی دانشگاه‌ها دچار بی بندو باری شوند مسلما آنچه قربانی می‌شود علم و دانش و استعدادهاست و دشمنان اسلام نیز به افروختن این آتش دامن می‌زنند تا با برنامه های مبتذل و مستهجن و سایت‌های ماهواره ای نسل جوان ما را سرگرم و از پیشرفت باز دارند.

 

حجت الاسلام صادقی نسب ادامه داد: مشکل دیگر این بد حجابی‌ها، عدم ازدواج موفق و در صورت ازدواج فروریختن پایه های بنیاد خانواده است. مثلا برخی دانشجویان تحت تاثیر عشق‌های مجازی ازدواج می کنند و بعد از عادی شدن شرایط احساس خسارت و بالاخره اختلاف و یا طلاق اتفاق می‌افتد و مشکل بدتر از همه قربانی شدن دین و معنویت جوانان ماست که شیطان از این دام برای آلوده کردن جوانان استفاده می‌کند.

 

وی تاکید کرد: هر چه فضای جامعه و دانشگاه سالم تر باشد هم درس خواندن و تحصیل و تحقیق و پژوهش ارتقاء پیدا می‌کند و هم بنیاد خانواده استحکام بیش تری می‌یابد.

پربازدیدترین آخرین اخبار