کد خبر:۴۵۴۸۳۴
استاندار فارس در بازدید از بیمارستان دکتر خدادوست:

شهرت پزشکی شهر شیراز مدیون وجود خدادوست، ملک حسینی و متخصصان بزرگ دیگر است

استاندار فارس گفت: اگر فارس و شیراز در حوزه طب در کشور مطرح است، به دلیل وجود خدادوست، ملک حسینی و متخصصان بزرگ دیگر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، سید محمد علی افشانی صبح امروز در بازديد از بيمارستان خدادوست بیان داشت: با خدماتي كه دكتر خدادوست به بيماران ارائه مي كند، نام نيكش ماندگار خواهد شد.

 

استاندار فارس افزود: فضاي فعلي بيمارستان از لحاظ مكاني و موقعيتي به دليل مجاورت در مسير پرتردد و آلايندگي بالا، مطلوب نيست و بايد مجموعه اي عظيم درخور نام خدادوست ساخته شود.

 

افشانی بیان داشت: با توجه به احداث بيمارستان بو علي سينا در شهر جديد صدرا كه به همت ملك حسيني انجام مي شود و بزرگترين بيمارستان خيريه در كشور است، فضا براي احداث بزرگترين بيمارستان چشم پزشكي به نام دكتر خدادوست نيز مهياست.

 

وي ادامه داد: در صورت تمايل دكتر خدادوست، با تمام توان مسئله واگذاري زمين جهت احداث بيمارستان مجهز و نمونه چشم پزشكي در شهر صدرا را پيگيري خواهم كرد تا بتوان با اجراي طرحي فوق العاده ، مجموعه اي بي نظير را نه تنها در ايران بلكه در خاورميانه با نام دكتر خدادوست احداث کنیم.

 

در اين بازديد خدادوست نيز طي سخناني خواستار توسعه بيمارستان فوق تخصصي چشم پزشكي در شيراز جهت ارائه خدمات مطلوب و خيريه به بيماران و همراهان آنها شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار