به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، سومین جشنوراه منطقهای اختراعات، با حضور معاون بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه صنعتی بابل گشایش یافت.
داود دمیری گنجی، دبیر جشنواره در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزش جوانان و شناسایی اختراعات برگزیده و تسهیل حرکت آنها به منظور رسیدن به محصول دانش بنیان، برگزار شده است.
وی، کاربردی کردن علم، تجاری سازی، ایجاد شرکت های دانش بنیان و تحکیم اقتصاد، ارتباط با مشتریان، فرصت جذب سرمایه گذار، توانمندسازی و معرفی اختراعات در سطح گسترده را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره های منطقه ای رشد برشمرد.
دبیر جشنواره منطقهای اختراعات ادامه داد: طرحها و اختراعاتی که در جشنواره به تایید هیات داوران برسند، از تسهیلات سطح 3 بنیاد ملی نخبگان و کمک هزینه اعتباری تجاریسازی بهرهمند میشوند.
دمیری گنجی افزود: طرحهایی که از تسهیلات سطح 3 برخوردار میشوند میتوانند از یک جایزه نقدی در زمان برگزاری جشنواره و از اعتبارات پژوهشی تجاری سازی طرح بهرهمند شوند.
وی با اشاره به تایید 72 طرح در این جشنواره گفت: 25 درصد از طرح های ارائه شده در زمینه شیمی و مهندسی شیمی، 24 درصد برق و الکترونیک، 22 درصد در زمینه سلامت و پزشکی، 21 درصد مکانیک و ماشین آلات کشاورزی و هشت درصد دیگر هم سایر زمینه ها بود.
سومین جشنواره منطقه ای اختراعات عصر امروز در دانشگاه صنعتی بابل افتتاح شده و تا فردا برای علاقمندان دائر خواهد بود.