کد خبر:۴۵۴۹۹۴
معاون استاندار مرکزی:

استان مرکزی توانایی تبدیل شدن به قطب علم و فناوری کشور را دارد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی به ظرفیت های علمی و دانشگاهی استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی توانایی تبدیل شدن به قطب علم و فناوری کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اراک؛ حسن صفری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی در کارگروه تخصصی پژوهش و فناوری به ظرفیت های علمی و دانشگاهی استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی توانایی تبدیل شدن به قطب علم و فناوری کشور را دارد.


حسن صفری در این کارگروه که با حضور روسای دانشگاه های استان در استانداری برگزار شد گفت: برای دستیابی به این هدف چالش های زیادی وجود دارد.


صفری اظهار کرد: برای دستیابی به این هدف بزرگ باید تلاش های زیادی صوت گیرد.


وی با اشاره به در پیش بودن هفته پژوهش و فناوری، بیان کرد: این هفته فرصت مناسبی برای توجه و تمركز روی ابعاد مختلف امر پژوهش وفناوری است.


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی گفت: هفته پژوهش و فناوری فرصت مناسبی برای به نمایش گذاشتن استعدادهای استان است.


صفری شناسایی توانمندی های پژوهش و فناوری مراکز تحقیقاتی، شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر، امکان تجاری سازی یافته های پژوهش و فناوری(فن بازار)، فراهم کردن فضای همکاری بین پژوهشگران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی و نهادینه کردن پژوهش در سطح جامع را از اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار