آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۵۲۵
شریعتی‌نیاسر خبر داد

کنترل رشد کمی آموزش عالی در اولویت سند آمایش آموزش عالی

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه کنترل رشد کمی آموزش عالی در اولویت سند آمایش آموزش عالی است، گفت: با تصویب این سند، علاوه بر مأموریت گرایی، دانشگاه‌ها سطح‌بندی شده و ارتباط معناداری نیز بین تحصیل و اشتغال ایجاد می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم گفت: وزارت علوم ضمن نهایی کردن سند آمایش آموزش عالی در موعد مقرر آن را به شورای عالی انقلاب ارسال کرده که منتظریم این سند در فرصتی مناسب، بررسی و به تصویب برسد. 

 

وی تاکید کرد: امیدواریم این سند در فصل بودجه بررسی و تصویب شود تا بر اساس آن، پیشنهادهای مان را درمورد مباحث بودجه به دولت ارائه دهیم.

 

 شریعتی‌نیاسر اظهار داشت: با تصویب سند آمایش آموزش عالی، مؤسسات نوپای فاقد هیئت ممیزی بر اساس معیارها و شاخص‌های استاندارد این سند ساماندهی و اصلاح خواهند شد.

 

معاون آموزشی وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود به اولویت‌های وزارت علوم در سند آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: بحث کیفیت مراکز دانشگاهی شامل ساماندهی مؤسسات خرد و نوپای فاقد استاندارد، اولویت اول در این سند است.

 

وی همچنین اظهار داشت: کنترل رشد کمی آموزش عالی که ارتباط معناداری با اشتغال و تحصیل دارد و نیز فراهم کردن فضای رقابتی سالم در بین دانشگاه‌ها در راستای رشد و اعتلای مراکز علمی کشور از دیگر اولویت‌های وزارت علوم در سند آمایش آموزش عالی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار