به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، مسابقه ساخت پهپادهای بدون سرنشین با حضور ۱۰۱ نفر در قالب ۵۲ تیم از دانشگاههای سراسر کشور با نظارت منطقه پدافند هوایی شهید نصراصفهانی در محل فرودگاه اضطراری هاشمآباد در ۸۵ کیلومتری شهر اصفهان برگزار شد.
شاهین عباسی، سرپرست تیم توکایان از دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری در حاشیه این مسابقات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، گفت: حضور در این مسابقات به عنوان اولین تجربه شرکت در مسابقات هواپیماهای بدون سرنشین با موضوع تخیلی پرنده عمود پرواز و طراحی ریز پهپاد ساده در بخش ایده میتواند تجربه خوبی را برای ما به همراه داشته باشد.
وی ضمن اشاره به مرتبط بودن موضوع پایان نامه مقطع کارشناسی خود با هواپیماهای بدون سرنشین تصریح کرد: با استفاده از مطالب پایان نامه مقاله ای را در ارتباط با مسابقه به دبیرخانه برگزار کننده مسابقه، ارائه دادیم.
سرپرست تیم توکایان از دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری علت اجرایی نشدن طرح و ایده خود را برای حضور در مسابقات کمبود زمان و هزینه بر بودن آن برشمرد و افزود: مسئولین دانشگاه هیچ گونه حمایت مالی برای طرح توکایان نداشته اند و حمایت دانشگاه صرفا حمایت علمی و مشاوره ای بوده است.
عباسی اجرای دائمی و مستمر این مسابقات را تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: انجام فعالیت عملی در کنار دروس تئوری که در دانشگاه می خوانیم می تواند کمک زیادی به تسریع در یادگیری مطالب داشته باشد.
وی در ادامه بیان داشت: در بخش ایده در این مسابقه ۱۲ ایده شرکت داده شده، که امیدواریم بتوانیم رتبه قابل قبول را با توجه به مدت زمانی که برای این طرح صرف کردیم، بدست آوریم.
دانشجوی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری تهران تصریح کرد: ایده ها و طرح هایی که در این مسابقات ارائه می شود می تواند تاثیر زیادی در پیشرفت علمی کشور داشته باشد و فرصت خوبی برای نشان دادن اقتدار جمهوری اسلامی ایران به جهانیان است.
وی در پایان تحریم را محدودیت ندانست و بیان داشت: مقام هایی که در چند سال اخیر در رشتههای مختلف کسب شده، بیانگر ناتوانایی تحریم ها در محدود کردن ایران است و اجرایی شدن یا نشدن توافق هسته ای هیچ گونه اهمیتی ندارد و هیچگاه نمی تواند فضای علمی را محدود سازد.
اعضای تیم توکایان از دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری را در این مسابقات، شاهین عباسی، سعید نوروزی، مهدی محمدی و رضا خوش دل تشکیل میدادند.
لازم به ذکر است، بر اساس اعلام مسئول برگزاری این مسابقات، این دوره از رقابتها با حضور تیمهای منتخب دانشگاههای فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز، جندی شاپور اهواز، صنعتی بیرجند، صنعتی هویزه، کاشان و شهید ستاری و در راستای ارتقای دانش هوافضا و ارتباط با پتانسیل علمی کشور و تقویت دانش هواپیمای بدون سرنشین برگزار شد.