کد خبر:۴۵۶۲۲۱
اصغرزاده در نشست بازخوانی اتفاقات ۱۳ آبان:

اگر لانه جاسوسی تسخیر نمی‌شد حمله آمریکا آبان همان سال قطعی بود/ آشتی با آمریکا ایران را گلستان نمی‌کند

فعال اصلاح طلب گفت: به نظر من اگر تسخیر لانه جاسوسی اتفاق نیفتاده بود حمله آمریکا تا آخر آبان همان سال قطعی بود چون ...

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ابراهیم اصغرزاده، فعال اصلاح طلب و از دانشجویان تسخیرکننده سفارت آمریکا در نشستی که امروز عصر به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با عنوان بازخوانی اتفاقات 13 آبان و چشم انداز روابط ایران و آمریکا برگزار شد در پاسخ به این سوال مجری مبنی براینکه اگر امروز با توجه به تجربیاتی که به دست آوردید باز هم به سال 58 برگردید سفارت آمریکا را تخسیر می کنید یا نه گفت: سوال سختی را پرسیدید چرا که وقایع تاریخی را به این راحتی نمی توان باز کرد و برای اتفاقات شبیه تسخیر لانه جاسوسی باید این حق را برای کسانی که از جمله افراد مولد این اتفاق بودند داد که حالا بعد از گذشت سال ها به بازخوانی آن بپردازند.

 

وی ادامه داد: با توجه به شرایطی که انقلاب اسلامی در آن بازه زمانی ایجاد کرده بود دانشجویان نسبت به انقلابشان احساس کردند و دست به اقدام دانشجویی زدند و البته آن اقدام در بسیاری از دانشگاه ها متداول بود و حتی در خود آمریکا نمونه از جنبش های دانشجویی صورت می گرفت اما حمله به سفارت امریکا قرار نبود که به تصفیه حساب خونین میان ایران و آمریکا بدل شود.

 

اصغرزاده با تاکید براینکه جریان تسخیر لانه جاسوسی قرار بود به صورت موقت صورت گیرد تصریح کرد: پس از حمایت مردم و امام(ره) بود که این قضیه تبدیل به یک جریان دراز مدت شد و من بعدها درباره اشتباهات دانشجویان خط امام و زوایای مثبت و منفی حرکت آن ها حرف های بسیاری زدم و اگر بخواهم بگویم که با تجربه ای که الان به دست آورده ام اگر به سال 58 بازگردم باز دست در دست دانشجویان پیرو خط امام اقدام به تسخیر لانه جاسوسی خواهم کرد یا نه قطعا پاسخ این خواهد بود که در حال حاضراشغال هر گونه سفارتی را نفی می کنم و قطعا روابط ایران با هر کشوری را نادرست می دانم.

 

این فعال اصلاح طلب در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: این که بعد از 30 سال فکر کنیم اتفاق تسخیر لانه جاسوسی می تواند سرنوشت ایران را تغییر دهد و یا جلوی ارتباط ایران با جامعه جهانی را بگیرد فکر غلط و بیهوده ای است چرا که آن اتفاق به تاریخ سپرده شده است و متعلق به ذهنیت جنگ سرد است و نکته قابل توجه برای شما دانشجویان می تواند تنها این باشد که آینده ایران نباید گروگان وقایع گذشته شود.

 

این دانشجوی تسخیر کننده سفارت آمریکا در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه در خصوص این که اثرات تسخیر سفارت آمریکا در سیاست خارجه ایران را چگونه ارزیابی می کنید گفت: در خصوص این سوال معتقدم که استکبارستیزی در ذات انقلاب اسلامی تاثیرگذاشته است و این که تاریخ معاصر ایران دوره های مختلفی را پشت سر گذاشته و حتی در یک دوره روابط خوبی با آمریکا داشته اما هیچ گاه نمی توانیم کودتای 28 مرداد سال 1332 را به فراموشی بسپاریم چرا که آن فاجعه هیچ گاه از تاریخ پاک نمی شود.

 

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: وقتی مردم شعار مرگ بر شاه و سرنگونی رژیم شاه را سر می دادند یعنی بعد از سرنگونی شاه نوبت آمریکا است و این چیزی نبود که دانشجویان به تنهایی آن را کشف کرده باشند همان طور که امام(ره) نیز گفته بود آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند پس باید این نکته را حائز اهمیت دانست که این شعارها و حرف ها قبل از اتفاق 13 آبان 58 و تسخیر لانه جاسوسی مطرح شده است و این که امریکا چه قدر قصد توطئه در ایران را داشته باید اسناد تاریخی پاسخگو باشند.

 

اصغرزاده ادامه داد: انقلاب از ابتدای ورودش با دین اسلام ادغام شده بود و وقتی امام(ره) وارد ایران شد یکی از جملات معروفش این بود که همه چیز زیر سر آمریکا است پس روی این قضیه که آیا آمریکا قصد توطئه در ایران را داشته یا نه باید بحث و بررسی های دقیقی صورت گیرد براساس اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی مشخص شده است که آمریکا اسناد اتفاقاتی که در عراق و کشورهای منطقه رخ داده را از ایران مطالبه کرده است و دولت موقت نیز تا قبل از استعفای خود می دانست که آمریکا قصد توطئه را در سر دارد و به نظر من اگر تسخیر لانه جاسوسی اتفاق نیفتاده بود حمله آمریکا تا آخر آبان همان سال قطعی بود چرا که عملیات عراق علیه ایران یک سال بعد از این اتفاق می تواند دلیل متقنی بر حرف های من باشد.

 

وی در جمع دانشجویان حاضر در این مناظره گفت: نباید قضیه تسخیر لانه جاسوسی به 444 روز به طول می انجامید و شاید ما در مورد افشاگری و نیروهای میانه رو در کشور دچار اشتباه شدیم و اسنادی که آن زمان در اختیار دانشجویان خط امام افتاد می توانست منابع اطلاعاتی خوبی برای منافع ملی شود به همین خاطر است که می گویم در مورد برخی اتفاقات دچار اشتباه شده ایم و از همین جا تقاضا می کنم که دستگاه های قضایی در خصوص اتهامی که به آقای امیرانتظام زده شده این فرصت را به او بدهند که در دادگاه رسمی از خودش دفاع کرد چرا که او قدرت دفاع از خودش را دارد. کسانی که می خواهند از تسخیر سفارت آمریکا سوال کنند باید از امام و انقلاب سوال بپرسند.

 

فعال اصلاح طلب هم چنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه با توجه به مذاکرات اخیر ایران و آمریکا چشم انداز رابطه ایران و آمریکا را چگونه می بینید یادآور شد: جریان اصلاح طلب علی رغم این که در سال 88 به بعد دچار محدودیت شد و رهبرانش در حصر قرار گرفتند اما همچنان ایستاد و سال 92 پای برگه روحانی را امضا و از حرکت او در سیاست خارجه حمایت کرد و نشان داد و گفت که توافق خوب چیست و حالا نیز پشت آن توافق ایستاده است.

 

این دانشجوی تسخیر کننده سفارت آمریکا در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: کسانی که می گویند با آشتی با آمریکا همه چیز در ایران گلستان می شود سخت در اشتباهند چرا که اگر این گونه بود باید در عربستان و کشورهای هم پیمان شرایط گلستان می شد. ما برجام را آغاز راه می دانیم همان طور که در سال 91 روبروی حسین شریعتمداری در تلویزیون گفتم در انتخابات بعدی مردم به کسی رای می دهند که به دنبال آشتی با دنیا باشد.

 

وی آشتی با دنیا را مستلزم آشتی داخلی دانست و در پایان خاطر نشان کرد: آشتی داخلی در ایران زمینه ساز اجرای برجام خواهد بود و بنده به عنوان دانشجوی پیروی خط امام و یک اصلاح طلب معتقدم که دولت روحانی را در تعامل با دنیا باید تقویت و حمایت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۶
دنیای شما شده آمریکا و وقتی میگید تعامل با دنیا یعنی تعامل با آمریکا.آمریکایی ک همه جارو به خاطر خودش و اهداف شیطانیش ب هم ریخته .باشه شما هم شیرجه بزن تو بغل امریکا ببینیم آخرش چی نصیب شما میشه .دنیا یا آخرت.
29
1
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۴
خلاصه دیدگاه های آقای اصغرزاده در باره مسائل مرتبط با آمریکا در تمامی دوران ها را اینطور میشه خلاصه کرد که تسخیر لانه جاسوسی خوب بود و نه افراط کاری و امثال اینها چون ما این کار رو انجام دادیم اما اخم و تخم کردن بقیه به آمریکایی ها افراط کاریه و ضد منافع ملی چون دیگران این کارو می کنند و این مساله اصلا هم ارتباطی به یک بام و دو هوا نداره .
0
0
نسترن
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۱
آفرین بر فارس که بسیار زیبا مطالب مهم رو پوشش داده ولی شما تمتم نکات مهم را سانسور کردید!!!!!
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار