به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، فرجي پور، جانشين قرارگاه سايبري كشور در همايش پدافند غیر عامل و تهدیدات سایبری که در تالار شهید بهشتی دانشگاه قم برگزار شد، گفت: در زمينه پدافند غيرعامل آموزش عمومي در پنج سطح پيش بيني شده است. ضمن اينكه برنامه اي نيز تهيه شده تا در يكي از شبكه هاي تلوزيوني پخش شود.
وي افزود: در زمينه پدافند غيرعامل گرايش هايي در مقطع كارشناسي ارشد در برخي دانشگاه ها وجود دارد.
جانشين قرارگاه سايبري كشور با بيان اينكه همواره از سوي دشمنان در معرض تهديدات هستيم، تصریح كرد: در زمينه تجهيزات سخت اقزاري و نرم افزاري در فضاي سايبري جهت توليد در داخل كشور تلاش هايي طي سال هاي اخير شكل گرفته است و جهت خروج از وابستگي اقداماتي شده و در اين مسير نيز مشكلاتي وجود دارد.
حجت الاسلام سيد محمد جواد وزيري فرد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه قم نيز در اين همايش گفت: اصل دفاع براي همه موجودات يك اصل فطري است و در انسان نيز يك اصل جدا نشدني است .
وي افزود: سه اصل استقلال، عزت و حيات از اصول مهم براي انسان است و انسان براي دستيابي به اين اصول نياز است تا دفاع داشته باشد.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه قم با بيان اينكه در انسان اصل دفاع به عقلش سپرده شده است، افزود: انسان بايد براي رسيدن به عزت و استقلال و حيات خودش، دفاع داشته باشد و حيات بدون عزت براي انسان ننگ است.
وي در ادامه يكي از ضرورت هاي مهم در خصوص پدافند غيرعامل را آگاه سازي وسيع مردم دانست.
دبير كميته پدافند غير عامل دانشگاه قم با اشاره به برخي از چالش ها در زمينه پدافند غيرعامل ادامه داد: دشمن شناسي و ترس از دشمن از چالش هاي عمده پدافند غيرعامل است.
متقيان، مدير كل پدافند غيرعامل استان قم نيز در اين همايش هفته پدافند غير عامل را فرصتي براي معرفي عملكرد يك ساله دانست و افزود: در خصوص پدافند غيرعامل اقدامات خوبي در قم صورت گرفته ولي كافي نيست.
وي از آموزش ۵۰۰۰ نفر ساعت طي يك ماه در زمينه پدافند غيرعامل خبرداد و گفت: ما آمادگي داريم تا در موارد تهديد شناسي، هر دستگاهي مشاوره تخصصي در حوزه پدافند غير عامل تقاضا داشته باشد، برنامه آموزشي اجرا کنیم.