کد خبر:۴۵۷۰۲۷
 تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد بردسیر -۳

خطیبی: رویکر اقتصادی دانش بنیان اولویت کاری دانشگاه آزاد بردسیر است

رئیس جدید دانشگاه آزاد بردسیر گفت: ساماندهی و احیای دانشگاه آزاد بردسیر با رویکر اقتصادی دانش‌بنیان و برون دانشگاهی یکی از اولویت‌های کاری در این دانشگاه خواهد بود. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان؛ وحید خطیبی، رئیس دانشگاه آزاد بردسیر در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد بدسیر گفت: از حسن نیت و حسن اعتماد هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد قدردانم. 


وی در بیان اولویت‌های کاری خود؛ افزود: ساماندهی و احیای دانشگاه آزاد بردسیر با رویکر اقتصادی دانش بنیان و برون دانشگاهی یکی از اولویت‌های کاری در این دانشگاه خواهد بود. 


رئیس دانشگاه آزاد بردسیر تصریح کرد: افزایش رشته‌ای تحصیلات تکمیلی در مقاطع کار‌شناسی ارشد و دکتری تخصصی نیز از دیگر برنامه‌های در اولویت دانشگاه آزاد بردسیر خواهد بود. 


خطیبی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر موجب توسعه‌ شهرستان بردسیر و منطقه شده است.

 

وی با اشاره به افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر، بیان داشت: این دانشگاه با عمر ۲۲ ساله‌ خود در این شهرستان با تلاش و کوشش توانسته است سهم مهمی را در گسترش علوم و توسعه‌ شهرستان ایفا کند. 


رئیس دانشگاه آزاد بردسیر در پایان خطاب به مسئولین شهرستانی گفت: برای توسعه‌ هرچه بهتر این دانشگاه نیاز به همکاری و همدلی و مشارکت تمامی مسئولین داریم.


ارائه‌ بالغ بر ۴۰ مقاله در مجامع داخلی و بین المللی و ژورنال‌های با رتبه ‏ISI وWOS؛ اجرای ۱۳ طرح پژوهشی، تالیف و ترجمه ۳عنوان کتاب؛ کسب عنوان پژوهشگر بر‌تر واحد بردسیر طی سال‌های ۱۳۹۰ و۱۳۹۱ و ۱۳۹۲، کسب عنوان پژوهشگر بر‌تر گروه فنی و مهندسی منطقه هفت در سال۱۳۹۱، نویسنده بهترین مقاله گروه فنی و مهندسی در سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۴ منطقه ۷ و کسب جایزه بهترین دانشجوی دوره دکترا دانشگاه UTM در سال ۲۰۱۳ از افتخارات و عملکرد رئیس جدید دانشگاه آزاد بردسیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار