به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رشید حیدری مقدم، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این معاونت در دو سال گذشته با توجه به ظرفیتهای بسیار مناسب دانشگاه علوم پزشکی همدان و بخصوص این معاونت در حوزههای برنامهریزی منابع، مدیریت امور مالی، مدیریت امور عمومی، مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت منابع فیزیکی و مدیریت تحول سازمان و تحول اداری، نسبت به ارتقای نرمافزاری و سختافزاری واحدهای زیرمجموعه خود اقدام کرده است.
وی با اشاره به تلاشهای انجام شده برای حرکت از فضای مدیریت سنتی به مدیریت مدرن، اظهار کرد: تأمین و دسترسی مناسب به حاملهای انرژی، یکی از مهمترین چالشهای پیش روی کشور است و با توجه به اینکه هزینه حاملهای انرژی در کشور بسیار بیشتر از هزینه تولید آن است، توجه ویژه به مدیریت مصرف حاملهای انرژی اقدامی ضروری محسوب میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: مدیران و کارکنان پرتلاش حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این خصوص با دو سال کار جهادی و شبانهروزی، موفق به طراحی و استفاده از نرمافزار سامانه مدیریت حاملهای انرژی شدند.
وی، یکی از ظرفیتهای منحصر بفرد این سامانه را تعیین سرانه مصرف و دسترسی آنلاین به تمام مصارف آب، برق و گاز (حاملهای انرژی) در کل واحدهای تابعه دانشگاه عنوان کرد.
دکتر حیدریمقدم یادآور شد که این موضوع در سال 93 و با وجود افزایش بیش از 20 درصدی مصرف حاملهای انرژی، کاهش 12 درصدی هزینههای تأمین منابع انرژی را موجب شد؛ به این معنی که با وجود عدم اعمال افزایش 20 درصدی سالانه، حدود 6 میلیارد ریال صرفهجویی در مصرف انرژی محقق شد.