کد خبر:۴۵۷۸۹۰
رئیس دانشگاه آزاد زابل:

نیاز جامعه مهم‌ترین ملاک برای ثبت رشته‌های جدید دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل گفت: نیاز جامعه مهم‌ترین ملاک واحد زابل برای اخذ مجوز تاسیس رشته‌های جدید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، محمد مجوزی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل در نشست با اعضای هیات علمی این دانشگاه با تاکید بر نقش محوری دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای سطح دانش و پژوهش استان سیستان و بلوچستان و جذب نخبگان کشوری گفت: نیاز جامعه مهم‌ترین ملاک واحد زابل برای اخذ مجوز تاسیس رشته‌های جدید است.

 

وی با توجه به سیاست راهبردی واحد زابل در مورد اخذ مجوز رشته‌هایی که بیشتر مورد نیاز استان بوده و بازار کار بهتری دارد، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید با نگرشی متفاوت از دولت‌های قبل و با هدف حمایت از جهادگران عرصه علم و عمل، با دانشگاه آزاد اسلامی تعامل بیشتری دارد که از برکات این همدلی می‌توان اخذ مجوز و پذیرش دانشجو در ۴ رشته کار‌شناسی ارشد در واحد زابل در مهر ۹۴ را نام برد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل با ابراز امیدواری درباره افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی واحد زابل در مهر ۹۵، بیان کرد: با تدابیر مناسبی که اعضای هیات علمی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در امر آموزش و پژوهش دارند، رشته‌هایی که دانش آموختگان آن بتوانند نیازهای جامعه امروزی ایران اسلامی را برآورده سازند در این دانشگاه توسعه می‌یابد و از این راه، روح امید و نشاط بیش از پیش در نسل جوان دمیده می‌شود.

 

مجوزی درباره عملکرد این واحد دانشگاهی در راستای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و فعالیت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: ساماندهی و بهینه‌سازی فرایندهای مزرعه آموزشی واحد به میزان هشت هکتار با رویکرد درآمدزایی و همچنین تاسیس مجموعه پرورش شتر مرغ این واحد دانشگاهی از جمله فعالیت‌های اقتصادی در این زمینه بوده است.

 

وی در مورد برنامه‌های این واحد در زمینه پژوهش، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: ایجاد مرکز رشد برای شتاب گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان، نخستین گام توسعه همکاری‌های دو جانبه با پارک علم و فناوری و نیز تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه است که با تلاش همکاران این واحد مقدمات تاسیس مرکز رشد در این واحد دانشگاهی به پایان رسیده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل گفت: با اقدامات انجام شده برای تاسیس رشته‌های جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی، این واحد دانشگاهی نقش به سزایی در تربیت نیروی انسانی متخصص در این منطقه محروم داشته باشد و همچنین با تاسیس مرکز رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان بتواند از این نیروی متخصص در تبدیل کردن علم به ثروت استفاده کند و با ارتقاع سطح تحصیلات در منطقه سیستان، گام‌های موثری در راستای زدودن غبار محرومیت از چهره این منطقه بردارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار