آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۰۲۴

طومار بي‌اعتمادان به نخست وزيرانگليس از ۱۰۰ هزار امضا گذشت

شمار افرادی که طومار بی اعتمادی به نخست وزیر انگلیس را امضا کرده اند، به ۱۱۷ هزار نفر رسید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در این طومار با اشاره به آسیب هایی که سیاست های دیوید کامرون به جامعه انگلیس، به ویژه خانوارهای فقیر وارد کرده ، از علاقه مندان خواسته شده است تا با امضای ان، بی اعتمادی خود را به نخست وزیر انگلیس اعلام کنند.


در این طومار آمده است قطع بودجه های مربوط به خدمات عمومی و رفاه اجتماعی، فقر را در سراسر انگلیس گسترش و تعمیق داده است .


براساس قانون پارلمان انگلیس که از سال ۲۰۱۰ تصویب شد ، هر طوماری که بیش از یکصد هزار امضا داشته باشد، مجلس این کشور موظف است به درخواست های ان رسیدگی کند .


امضا کنندگان این طومار انتظار دارند با این اقدام شرایط بی توجهی به خواسته های آنان تغییر کند .


از آنجایی که شمار امضاهای این طومار از یکصد هزار فراتر رفته است، انتظار می رود دولت انگلیس نیز به آن واکنش نشان دهد. با توجه به این که مهلت پایان امضای این طومار اول بهمن ماه سال جاری است، به نظر می رسد شمار امضاها درباره نبود اعتماد به نخست وزیر انگلیس تا آن زمان افزایش یابد.


طومارهای مشابهی نیز با بیش از یکصد هزار امضا تهیه شد که دولت و مجلس ان را فاقد وجاهت قانونی برای رسیدگی اعلام کردند .از جمله تازه ترین این طومار ها که بیش از صد هزار نفر آن را امضا کردند مربوط به بازداشت نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکار جنگی هنگام سفر به لندن بود که توجهی به آن نشد.


نتانیاهو هفتم سپتامیر امسال به دعوت دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس وارد لندن شد .


سفری که از ابتدا تا انتهای آن با تظاهرات گسترده مردم مقابل ساختمان نخست وزیری انگلیس در اعتراض به جنایات و حضور وی همراه بود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
یک درصد فکر کن چنین فرآیندی در کشور ما وجود داشته باشد ! فارق از عمل کردن یا نکردن دولت انگلیس به این قانون داخلی کشورش، فی نفسه کار جالبی است. اگر ساز و کار مشابهی در کشور ما هم وجود داشته باشد که هر مسئولی در برابر افکار عمومی پاسخگو باشد، شاهد صحنه های جالبی خواهسم بود.
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار