کد خبر:۴۵۸۰۸۶
با حضور اساتید دانشگاه آزاد دزفول؛

نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع «نفوذ فرهنگی» از راه برجام برگزار شد

نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با حضور حجت‌الاسلام حسینی با موضوع استکبار سیتزی و نفوذ فرهنگی دشمن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، نشست هم انديشي اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول با موضوع استكبار ستيزي و بررسي راه هاي نفوذ آمريكا از دريچه برجام، با حضور حجت الاسلام سيد ابراهيم حسيني، مدرس حوزه و دانشگاه برگزار شد.

 

این استاد دانشگاه در ابتدای نشست گفت: ما ايراني باغيرت هستيم و مسلماناني كه كشورمان را دوست داريم، به حكم مسلماني يكسري وظايف و به حكم ايراني بودني كه خواستار مصالح و منافع كشورخود هستيم يكسري وظايف ديگر داريم، بهمين دليل نسبت به مسائل پيرامون خود بويژه مواردي كه كشورمان را تحت تأثير قرار مي دهد و يا  لطمه مي زند بي تفاوت و بي توجه نيستيم.

 

استاد حوزه و دانشگاه درباره هدف از نشست هاي هم انديشي اساتيد گفت: طبيعي است كه اساتيد دانشگاه بهترين افرادي هستند كه مي توانند جامعه را آگاه و نسبت به تصميم گيري ها تأثير مهم داشته باشند، به همين جهت است كه نشست هاي هم انديشي اساتيد در دانشگاه ها برگزار مي شود تا اساتيد در فضايي آزاد بتوانند به گپ و گفت بپردازند و به يك اغنا برسند تا با هم فكري و هم انديشي و انتقال آن به دانشجويان بتوان از لطمه خوردن به كشور جلوگيري كرد.

 

حجت الاسلام حسيني با اشاره به سخنراني هاي مقام معظم رهبري پس از برجام كه ۸۰ مرتبه از واژه نفوذ استفاده فرموده اند، افزود: از خرداد تا شهريورماه سال جاري ۳۰ ديدار مهم مسئولان آمريكايي در ايران صورت گرفته است.

 

وی افزود:‌ اساسا يك سري از ديدارهاي آمريكايي ها با نخبگان و رؤساي دانشگاه ها با هدف جذب نخبگان ايراني كه آينده سازان اين كشور هستند، صورت مي گيرد و با توجه به فرموده امام خميني(ره) كه دانشگاه ها مبدأ تحولات يك كشور هستند، اين ديدارها به معني لطمه زدن به آينده كشور است.

 

این استاد دانشگاه در نگاهي ديگر به ديدگاه نبرد و مقابله با آمريكا اشاره كرد و افزود: براي پاسخ به سؤالات دانشجويان كه آيا آمريكا براي دوستي با كشور ما آمده و چرا بايد با ديد جنگ طلبانه به آن بنگريم؟ و يا اينكه آيا معني استكبار ستيزي جنگ با آمريكا است؟ و سؤالاتي از اين جنس جواب داشته باشيم.      

  

 حسيني جلسات هم انديشي را از سخنراني و ديد يكجانبه اي جدا دانست و گفت: بين افكار جامعه و سياستمداران ديدگاه هاي مختلفي وجود دارد از جمله ديدگاه مقابله با آمريكا و ديگاه كنار آمدن با آمريكا، حال آنكه براي چرايي اين ديدگاه ها بايد بحث و گفتوگو كرد.

 

در ادامه اين نشست اساتيد به طرح بحث و گفتوگو در زمينه هاي مختلف از جمله ارتباط با آمريكا و راه هاي نفوذ آن كشور بواسطه برجام پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار