کد خبر:۴۵۸۵۵۲
در نشست خبری مطرح شد

آمادگی ۳۵۰۰ دانشجو برای شرکت در طرح «دانشجو معلم قرآن»

رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور گفت: فراخوان ابتدایی طرح دانشجو معلم قرآنی همه ما را شگفت زده کرد و بیش از ۳۵۰۰ دانشجو اعلام آمادگی برای حضور در این طرح را کردند و سه شنبه همین هفته ۱۹ آبان اولین دوره آموزشی با حضور ۱۰۰ دانشجو آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری طرح دانشجو معلم قرآن کریم امروز با حضور حجت الاسلام حمید محمدی، رئیس شورای فرهنگی قرآنی و حمید صابر فرزام رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در سالن اجتماعات سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور خبرگزاری ایکنا برگزار شد.

 


در ابتدای این نشست حمید صابر فرزام رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور به برخی جزئیات این طرح اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی طی فعالیت‌های خود از سال ۶۲ تاکنون در حوزه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی و همکاری‌هایش در زمینه خبرگزاری‌های قرآنی و شبکه قرآن خوب عمل کرده است و حتی در برخی مواقع به سطح بین الملل نیز رسیده است.

 


وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزه فعالیت‌های پژوهشی حضور پررنگ تری داشته است اما در بحث آموزش‌های عمومی فرصت ورود پیدا نکرده است به همین خاطر اخیرا احساس شد با وجود پتانسیلی که جهاد دانشگاهی توانسته است طی این سالیان در سطح کشور به دست آورد می‌تواند در بحث آموزش‌های عمومی نیز حضور موثری داشته باشد.

 

 

فرزام با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش سطح و معلومات قرآنی جامعه خاطرنشان کرد: طرح دانشجو معلم قرآنی با تکیه بر تاکیدات رهبری قصد دارد کارهای روی زمین مانده و ضعف‌های قرآنی دانشگاه را پوشش دهد.

 

 

رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور اظهار داشت: این طرح با هدف ریشه کنی بی‌سوادی قرآنی و محقق کردن آن در جامعه دانشگاهی از امروز کار خود را آغاز خواهد کرد و مطالعات آن تقریبا از یک سال پیش شروع شده بود و هماهنگی‌های عملیاتی شدن آن نیز از یک ماه پیش کلید خورد قرار است امسال به صورت آزمایشی اجرا شود و پس از فهمیدن ضعف‌ها و نقاط قوت آن برای سال‌های بعد به صورت دائمی برگزار خواهد شد.

 


وی در ادامه گفت: فراخوان ابتدایی طرح دانشجو معلم قرآنی همه ما را شگفت زده کرد و بیش از ۳۵۰۰ دانشجو اعلام آمادگی برای حضور در این طرح را کردند و سه شنبه همین هفته ۱۹ آبان اولین دوره آموزشی با حضور ۱۰۰ دانشجو آغاز می‌شود البته انجام این طرح متکی به حمایت‌های دولتی نخواهد بود و ما نیز تمام توان خود را برای اجرا شدن هر چه بهتر این طرح به کار خواهیم بست.

 


فرزام در پایان سخنان خود گفت: مزایای این طرح این است که دانشجویان پس از گذراندن دوره‌های آموزشی با اخذ مدرک معتبر از جهاد دانشگاهی به عنوان مربی قرآنی محسوب خواهند شد و پس از آن فعالیت فرهنگی دانشجویی خود را در همه محیط‌های دانشگاهی آغاز خواهند کرد البته حق الزحمه‌ای نیز برای افرادی که تحت نظر این مربیان آموزش می‌بینند در نظر گرفته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار